Ako ovo imate na sebi, muškarci će misliti da ste drolja! (FOTO)

Interesantno je koliko predrasuda vlada o nekim stvarima za koje smo mislili da su odavno postale normalne

  • 9

Postoje oni koji tatu smatraju za prelepi ukras na telu, baš kao i oni koji misle da tetovaže nose uglavnom žene lakog morala i buntovnice bez razloga.

Kako da skinete neželjenu tetovažu?

Iako su prve tetovaže nastale pre mnogo hiljada godina, mišljenja o njima i danas su podeljena.

Nedavna studija sprovela je istraživanje o tome šta muškarci misle o tetoviranim ženama, a rezultati bi mogli da vas iznenade.

Studija se sastojala iz dva dela.

U prvoj fazi, 31 muškarac dobio je zadatak da pregleda slike 59 žena i da izdvoje njima najprivlačnije. Grupa od 11 žena koje su ocenjene kao najprivlačnije poslate su na sunčanje na plažu, a tokom sunčanja, pola vremena su imale privremenu tetovažu.

Foto: thechive.com Foto: thechive.com

Ispostavilo se da su muškarci istim ženama bili spremniji da pristupe dok su bile tetovirane.

Takođe, vreme koje im je bilo potrebno da skupe hrabrost da im priđu, u proseku je bilo kraće kod tetoviranih žena, dok su se za one bez tetovaže pripremali za pristup znatno duže.


Druga faza studije sastojala se u anketi sprovedenoj između 440 mladića, prosečne starosti 22 godine. Svakom ispitaniku bile su pokazane slike 11 žena sa plaže, od čega su neke bile uslikane sa, a neke bez tetovaže.

Foto: thechive.com Foto: thechive.com

Pitanje je bilo da li smatraju da imaju šanse za dejt sa dotičnom damom, a ako da, da li smatraju da imaju šanse za seks na prvom izlasku.

Verovatno ste pogodili šta su rezultati pokazali – da su smatrali kako su žene s tetovažama lakše! Za njih su ispitanici pretpostavili da će lakše dogovoriti izlazak te da će biti spremnije za seks na prvom sastanku.

Zaključak studije je bio da muškarci tetovažu na ženi percipiraju kao pokazatelj izražene seksualnosti i seksualne pristupačnosti. Zato devojke, ako razmišljate o tetoviranju, razmislite još jednom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mok

    28. maj 2015 | 13:19

    Koje gluposti... zene razmislite... tj nemojte. Ako slucajno zelite uraditi nesto sto ne ide uz 'konvencionalnu' ideju o zenskoj lepoti, bolje razmislite. Ne daj boze da pozelite usput da se osisate na kratko! Nisam feministkinja, gej, debela itd.... zgodna sam, obrazovana i tetovirana, usput i majka i srećno udata.. Mož' misliti! Izadjimo iz kamenog doba...

  • Mandril

    28. maj 2015 | 12:49

    I zene to znaju, zato se i tetoviraju.

  • lk

    28. maj 2015 | 14:30

    Ja volim tetovaže i imam dve a razmisljam za jos tacno je da su oni znak buntovnika ali ne i drolja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA