Otkrivena istina o nevesti na koju je besan čitav Internet! (FOTO)

Ovih dana društvene mreže zapalila je fotografija jedne vrlo romantične prosidbe koja je naizgled pokvarila sreću jednog upravo venčanog para. Ali, evo šta se zaista tu desilo

  • 1
Foto: Imgur Foto: Imgur

S obzirom na to da baš i nije red zaprositi nekog na tuđem venčanju, javnost na društvenim mrežama se podelila. Jedni su optuživali momka sa slike da je stvarno mogao da izabere neki drugi momenat za romantiku, dok su drugi bili ljuti na mladu, koja baš i nije delovala zadovoljno što se ovakva scena dešava pred njenim očima.

Pogledajte zašto je ceo Internet besan na ovu mladu! (FOTO)

Sada konačno znamo i ko su akteri čitave priče i šta se zaista dogodilo.

Ispostavilo se da je isprošena devojka mladina rođena sestra Megan i da je zapravo čitava ideja o prosidbi potekla upravo od same neveste!

- Moj verenik joj je rekao da ne želi da pokvari njen najvažniji dan u životu, ali ona je insistirala. Rekla je da će njena sreća tim činom biti samo još veća! Da stvar bude još zanimljivija, mladoženja se sve vreme, do ključnog momenta, držao prsten u džepu. Svi su znali za prosidbu, osim mene – otkrila je za Daily News presrećna Megan i dodala:

- Moja sestra je samo bezuspešno pokušavala da sakrije suze radosnice, jer bila mnogo srećna zbog mene. Žao mi je što su ljudi pogrešno protumačili njen izraz lica, ali verujem da bih i ja slično reagovala, da nisam znala priču koja stoji iza fotorafije - kazala je ova devojka koja će uskoro i sama obući venčanicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA