OVO su znaci da ste PREOZBILJNO shvatili momka koji je od vas hteo SAMO SEKS!

Upravo ste se rastali, a vi mu već šaljete poruku da jedva čekate da ga opet vidite? Vaša dijagnoza je - opsednuti ste novim dečkom

  • 6

Neke žene su sklone da to što ih je muškarac već na prvom sastanku odveo u krevet shvataju kao početak ozbiljne veze. Naravno, nisu one krive što su takve, ali upravo od takvih posesivnih "smaračica" muškarci beže glavom bez obzira.

Evo koje situacije govore da bi možda trebalo da "ohladite", pre nego što on počne da vas doživljava kao ludu ženu koju ne može da skine s vrata.

Ne možete da dočekate sledeći susret

Postoji ozbiljna razlika između zdravog nedostajanja i neizdržive potrebe da ga što pre vidite. Ako ga zovete čim ste se rastali i vapite za novim susretom, vaša navalentnost bi mogla da ga uplaši.

Pristajete na sve

Ako vas vređa, ponižava, a u seksu gleda da zadovolji samo sebe, a vi to prihvatate kao normalnu situaciju, sigurno mu uopšte nije stalo do vas samo ne zna kako da vam to kaže.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Želite da ste mu u centru pažnje

Čak i dok je na poslovnom sastanku, dok vozi i gleda pravo ili dok razgovara telefonirom sa svojom mamom - vi jednostavno ne možete da podnesete da njegova pažnja nije usmerena na vas.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Stalno ga čekate

Ne prihvatate poziv za izlazak sa drugim mocima, a ni sa drugaricama, jer postoji mogućnost da će vam se on javiti. Onda ga pozovete, ali postajete frustrirane što on i dalje prolongira viđanje. Realno - nije on kriv što ga toliko čekate.


(Telegraf.rs/Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mamba

    9. jun 2015 | 23:05

    A da je u pitanju zena... kako bi to objasnili strucnjaci objasnili...

  • Невена

    9. jun 2015 | 22:09

    Рецепт:"Немојте ништа схватати озбиљно,док он не постане озбиљнији од вас,тек онда размислите о првој опцији,и моје даме покушајте онда да се и ви уозбиљите"

  • ♡ LaViCa ♡

    10. jun 2015 | 19:39

    E i onda se mnogi cude zasto su zene-devojke postale "anakonde" ....pa vi, dragi muskarci ste zasluzni za to, jer ste...umesto ljubavi trazili sex, ne razmisljajuci da ce te time povrediti necije srce, e a kada se vi zaljubiskate u tu...nekad povredjenu, a ona vas sazvace i ispljune...onda okrivite zenski rod, nazivajuci ih pogrdnim imenima...a da se ni u jednom tom momentu...ne setite da je i vas na svet donela ZENA!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA