ŠKOLA ZA SPONZORUŠE: Evo šta treba da uradite da upecate bogataša!

Prvu generaciju odškolovanih za "lov na bogate frajere" čini više od 100 žena koje su kurs upisale u želji da pronađu svog sponzora

  • 1

U organizaciji sajta SeekingArrangement.com na Menhetnu je 12. juna održan seminar za sponzoruše pod nazivom "Sugar Daddy School", a stečena "diploma" garantuje im da su obučene za ekspresno osvajanje bogataša!

- Kad jednom naučiš da od muškarca dobiješ šta god želiš, kad god to želiš, onda se lako navikneš na takav načn života, odnosno teško pristaješ na neki drugi. Jednom sam otišla na dejt s muškarcem koji mi je dao samo 1.000 dolara. Više se nisam osvrnula za njim - priča 25-godišnja Čelzi.

Kao jednu od glavnih caka zavođenja koja je ženama prezentovana na ovom seminaru jeste da ne spavaju sa sponzorom na prvom sastanku.

- Time ćete sve upropastiti. Naterajte ga da želi više. To je način da dobijete više novca - savetuje 25-godišnja Kristen, jedna od predavačica na seminaru.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Ona je polaznicama seminara objasnila da je važno da uvek pažljivo slušaju šta im sponzor govori, ili da se bar pretvaraju da to čine, čak i ako ih ono što on govori uopšte ne zanima.

- Vi ste zapravo njegov dobro plaćeni psihoterapeut. I iako je to ponekad dosadno, isplati se na duže staze - kaže Kristen.

Pored toga, devojkama se savetuje da razgovaraju o svojim finansijskim potrebama, ali da u tim razgovorima ne deluju očajno, ali ni previše napadno.


- Bogati frajeri razmišljaju kako svojim novcem mogu da kupe ženu koja je dama na ulici, a zver u krevetu. Ipak, budite iskrene prema sebi. Vi niste eskort dame, vi ste u vezi. Tražite muškarca koji će se brinuti ovama i u tome nema ničeg lošeg - umirila je jedna od predavačica dame koje zbog ovakvog razmišljanja možda grize savest.

Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak Foto-ilustracija: Profimedia/Wavebreak

- Sastanci neka budu na javnim mestima, a ne u hotelu ili u njegovom stanu. Takođe, pazite na diskreciju, nemojte mu slati previše poruka jer i to može delovati kao da mu se previše namećete.

Svoje iskustvo sa polaznicama ove škole sponzoruša podelila je i 28-godišnja Dakota koja kaže da je zahvaljujući ovom sajtu započela vezu sa 50-godišnjim muškarcem koji joj je mesečno davao 10.000 dolara.

- Posmatram to kao svoj posao. Izlazim na sastanke za koje sam dobro plaćena, dakle, nisam prostitutka, već imam svoje standarde po kojima jednostavno želim više od života - kaže ona.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Na časovima obuke, tipični "suggar daddy" je opisan kao muškarac ne baš lepe spoljašnjosti prosečne starosti oko 40 godina koji zarađuje oko 250.000 dolara godišnje.

- Suprotno stereotipima, "suggar daddy" nije neki matori, napaljeni perverznjak, naprotiv. On je normalan muškarac koji je spreman da mlade žene obasipa poklonima u zamenu za seksualne usluge - kaže Brendon Vajd, osnivač projekta SeekingArrangement.com koji dodaje da su muškarci potpuno svesni "sponzorstva" u koje se upuštaju.

- O tome najbolje govori podatak da naš sajt ima čak 4,5 miliona korisnika i da se na njemu registrovani i žene i muškarci i to samo iz jednog razloga - nema ničeg loše u ovome ako je to obostrano.

(Telegraf.rs / Klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • fap_masina

    16. jun 2015 | 09:07

    Da nije sekretarica neki direktori nebi nista dirali u kancelariji...:-)))))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA