≫ 

Muškarci sa pivskim stomakom su BOLJI U SEKSU od onih s pločicama. Evo i zašto!

Prestanite da zamišljate nabildovane frajere sa izvajanim pločicama na stomaku kao savršene ljubavnike. Istraživanja kažu da on izgleda potpuno drugačije

  • 51

Ljubavnik iz snova je nežan, pažljiv, zna da zadovolji ženu i sve njene potrebe i - može dugo ... Na ovaj ženski stereotip obično se nadovezuje slika izvajanog tipa definisanih mišića jer "ako toliko vežba, verovatno je izdržljiv i u krevetu".

Međutim, naučnici tvrde upravo suprotno - najbolji ljubavnici su muškarci sa izraženim stomakom ili, žarkonski rečeno, oni koji "gaje" tzv. pivski stomak.

Statistika je još jednom bila neumoljiva i na više stotina muškaraca dala je rezultat koji ide na ruku onima sa nešto slabijom definicijom mišića - muškarci s telesnim indeksom mase koji je viši od prosečnog u krevetu jednostavno mogu da izdrže duže. Naime, istraživanjem je pokazalo da "trbušasti" tipovi u proseku mogu da izdrže penetraciju 7,3 minuta pre nego što dođu do vrhunca, dok su perfektno razvijeni tipovi sa ravnim stomakom bili "gotovi" za tri puta manje vremena - jedva dva minuta.

Naučnici kažu da je razlog vrlo jednostavan - salo na stomaku ukazuje na povišen nivo estradola, ženskog seksualnog hormona koji pomaže kod ostvarivanja orgazma. Mršavi tipovi ga nemaju u tim količinama i obično prerano ejakuliraju...

Zato, ako želite nezaboravan seks, nađite nekog neodoljivog tipa sa stomačićem.

(Telegraf.rs / Metro-portal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Student

    15. jun 2015 | 22:13

    Daj odlucite se vise. Malo pre bio u teretani sat i po, a sada sam morao da popijem dva piva da nadoknadim :-)

  • ДУШАН КРАИШНИК Б..Лука

    15. jun 2015 | 20:57

    Ko moze moze imo stomak il ne imo ,,, ajd zdravo !!!

  • BOZA ZEMUNAC

    15. jun 2015 | 21:10

    ISPOD BRDA DOBAR KUKURUZ RASTE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA