Ono što se dogodilo u ovoj bolničkoj sobi raznežiće vas DO SUZA! (VIDEO)

Koliko je hemoterapija teška, znaju samo osobe koje su se ovom metodom borile protiv raka. Ali, ima li šta lepše od toga kada znate da niste sami i da postoji neko napolju ko jedva čeka da budete izlečeni

  • 5

Pored toga što je obrijao glavu, Lukas D'Onofrio isplanirao je jedno vrlo posebno iznenađenje za svoju dugogodišnju devojku Tamaru na njen poslednji dan terapije protiv raka. Tamari je dijagnostikovan non-Hočkinsovog limfom i lekari su joj odredili šest tura hemoterapije.

Kada je došla da primi zadnju turu, u bolničkoj sobi čekalo ju je iznenađenje! Ono što se dogodilo, ući će u istoriju kao NAJLEPŠA PROSIDBA svih vremena.

- Želeo sam da to bude simbol zatvaranja poglavlja o raku u njenom životu i otvaranja novog poglavlja s našim životima zajedno - rekao je Lukas.

Za pretvaranje bolničke sobe u mesto za romantičnu prosidbu iskoristio je 100 sveća, 60 balona, 100 rukom rađenih buketa ruža i 60 odštampanih fotografija Tamare. U pripremanju mu je pomoglo 30 članova njihovih porodica, prijatelji, ali i bolničko osoblje.

Mala Kruna ima non-Hočkinsonov limfom! Pomozite joj da preživi

Nakon što je Tamara rekla "da", napolju je krenuo vatromet. Predivno, zar ne?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • fap_masina

    16. jun 2015 | 13:16

    Kada je jedna baka obolela od alchajmerove bolesti, njen divni deka je svakoga dana isao kod nje u posetu i tako godinama... Kada ga je osoblje bolnice pitalo, gospodine zbog cega vi dolazite svaki dan njoj u posetu ona vas uopste ne poznaje zato sto boluje od alchajmerove bolesti. On se samo okrenuo i rekao, mozda ona nezna ko sam ja ali ja znam ko je ona !

  • plavi safir

    16. jun 2015 | 13:13

    Srecno!

  • Lily Hipp

    16. jun 2015 | 15:30

    Divno je videti, da u današnje vreme, postoji prava ljubav, ovakvi ljudi vraćaju nam veru, da nismo u potpunosti moralno potonuli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA