ISPOVEST ELITNE SPONZORUŠE: Samo treba da izgledaš lepo i budeš razmažena! (FOTO)

- Kada si sponzoruša dobijaš mnogo više od novca. Mnogi sponzori su uspešni muškarci i možeš da nađeš mentora pa čak i posao - kaže jedna devojka koja je bila u takvoj vezi

  • 10

Kanal Radio 4 objavio je dokumentarac o vezama studentkinja i starijih imućnijih muškaraca koji ne kriju da su zajedno iz čistog interesa. Oni zbog seksualnog, a one - novčanog.

SPONZORUŠE NISU U FAZONU: Ovo su žene na koje se muškarci danas lože!

U eri interneta postoji sajt Seekingarrangement.com koji povezuje devojke i sponzore a ima preko četiri miliona korisnika.

- Kada si sponzoruša dobijaš mnogo više od novca. Mnogi sponzori su uspešni muškarci i možeš da nađeš mentora, pa čak i posao - kaže jedna devojka koja je bila u takvoj vezi.

Samanta Šarat (29) nema problem da o ovakvim odnosima govori javno. Njima se bavi već 10 godina.

- Oni kažu da nije kao poslovna pratnja, ali to se svodi na isto. Imaš seks za novac. Inače, ne čudi da je najviše ovakvih devojaka sa Kembridža, život tamo košta a okružen si bogatašima - kaže Samanta i dodaje zanimljiv podatak.

Foto-ilustracija: Profimedia, cliparts.co Foto-ilustracija: Profimedia, cliparts.co

Većina sponzora su profesionalni fudbaleri ili menadžeri bendova koji su spremni da plate i do 6.000 evra mesečno za takvu vezu.


- Kupili su mi auto, satove, plaćali letovanja na Bahamima. Jedan tip mi je kupio stan i sve u njemu. To je način života i možeš da dobiješ šta god poželiš -  kaže Samanta.

Ona tvrdi da nije stvar u seksu.

- Ne moraš da imaš seks sa njima uopšte! Deset godina sam bila sa raznim bogatim partnerima a samo je jedan očekivao seks. Samo treba da izgledaš lepo i budeš razmažena. Oni to vole, a ja volim što ne moram da radim. Svi znaju ćime se bavim. Tata ne priča o tome, a mama misli da je to sjajno - kaže Samanta.

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bla

    16. jun 2015 | 21:19

    a neke od takvih kao sto si ti zavrsavaju i po sigurnim kucama a neke nazalost i na groblju.....tuzna prica....zalim devojke koje su poput ove....

  • fap_masina

    16. jun 2015 | 20:03

    Svoje najlepse dane provela si nocu.....:-)))))

  • Bla,bla

    17. jun 2015 | 00:29

    Blago majci sto te rodila...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA