Samo jedno viđanje dovoljno je da saznate da li je on pravi!

Na osnovu njegovih gestova i ponašanja već na prvom sasatnku možete saznati mnogo toga o svom budućem potencijalnom partneru

  • 6

Prvi sastanci vrlo su zabavni, ali ujedno nas čine i vrlo nervoznima jer želimo da ostavimo dobar utisak na muškarce s kojim se sastajemo. Međutim, umesto da se fokusirate na ono što bi mogli učiniti pogrešno, obratite pažnju na njega i njegovo ponašanje.

STIDLJIV JE? Evo kako ćete ga 100 posto smuvati!

Naime, na osnovu njegovih gestova i ponašanja već na prvom sastanku možete saznati mnogo toga o svom budućem potencijalnom partneru.

Evo što sve i kako možete saznati o muškarcu na temelju prvog spoja.

1. Poštuje li vas?

Muškarac koji ne poštuje žene od vas bi mogao praviti budalu već na prvom sastanku stoga obratite pažnju na njegovo ponašanje. Na koji način razgovara s vama? Kakve reči vam upućuje? Zbija li šale na vaš račun? Usredsredite se na takve male stvari, a obratite pqžnju i na to je li došao na vreme ili kasni na vaš prvi dejt. Takođe, ako celo vreme dok je s vama proverava poruke na mobilnom to bi mogao biti znak da mu i nije preterano stalo do vas. .

Foto-ilustracija: Freedigitalphotos.net / photostock Foto-ilustracija: Freedigitalphotos.net / photostock

2. Kako se odnosi prema drugima?

Obratite pažnju na to kako se odnosi prema konobarici u restoranu ili ženi koja vam prodaje ulaznice na blagajni. Ako kotrlja očima ili je neuljudan to znači da nije baš pristojan i da se ne odnosi lepo prema drugim ljudima pa je pitanje kako će se odnositi prema vama. S druge strane, ako je preterano uljudan ili čak primetite da flertuje s konobaricom, to takođe nije dobar znak.

3. Koliko je temperamentan?

Kako se ponaša ako dugo morate da čekate u restoranu da bi naručili? Je li totalno izgubio živce ili uživa u dodatnom vremenu s vama? Muškarca koji lako plane i ne zna da obuzda svoj temperament zasigurno ne želite u svojoj blizini.

4. Da li je džentlmen?

Otvara li vam vrata? Inzistira da on plati večeru? Sve ove stvari vrlo su bitne jer pokazuju kako se odnosi prema ženama i je li barem malo džentlmen. Ako vas ne tretira s poštovanjem onda svakako nije zaslužio vašu pažnju.


Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

5. Koliko mu je zapravo stalo?

Nije da se mora pojaviti na prvom sastanku u odelu i kravati, no mora se videti na njemu da brine o sebi i da mu je stalo do toga da vam se svidi. Ako se pojavi neuredan i neočešljan to znači da baš i ne vodi preteranu brigu o sebi. Ako želi da vas impresionira onda će se potruditi i da vas   impresionira izgledom. Ako primetite da se ne trudi nemojte trošiti svoje vreme na njega.

6. Koliko mu je važna porodica?

Na prvom se sastanku uglavnom razgovara o lakim temama tako da ne možete očekivati da će vam ispričati sve o svojim snovima i nadama za budućnost. Ipak, teme koje najčešće spominje ili vas ispituje o njima su stvari koje vrednuje najviše i koje su mu bitne. Pita li vas nešto o roditeljima, to znači da mu je porodica bitna. Ako vas pak ispituje o vašim omiljenim bendovima, to znači da je ljubitelj muzike. Teme o kojima razgovara s vama mogu vam otkriti puno toga o njemu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

7. Sviđate li mu se?

Kada se opraštate, prati li vas do vrata? Da li vas ostavlja bez ijednog dodira ili vas želi poljubiti? Način na koji se pozdravlja sa vama na kraju sastanka može vam otkriti mnogo toga, a osobito ono što vas najviše zanima: koliko mu se sviđate. Ipak, nemojte zaboravite da su neki muškarci sramežljiviji pa činjenica da vas nije poljubio na prvom sastanku ne mora ujedno značiti i da mu se ne sviđate.

Prvi je utisak vrlo važan i upravo zato mnogo toga zavisi o tome kakvu ćemo impresiju ostaviti na prvom susretu. O uspehu odnosno neuspehu prvog sastanka zavisi i sama budućnost veze.

(Telegraf.rs/ Izvor: zena.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oprem

    17. jun 2015 | 13:19

    I to sve na prvon sastanku da provalite??? Onda vam je mesto u db-u a ne na sastanku

  • fap_masina

    17. jun 2015 | 10:19

    Ljubavne rane moze izleciti samo onaj ko'ih je zadao......:-))))))

  • MIKA

    17. jun 2015 | 19:21

    LJUDI LUPATE KAO OTVOREN PROZOR NA PROMAJI ALI STVARNO...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA