Sa ovakvim frajerima ne želite da imate posla!

Da se i vama ne bi dogodilo da ostanete slomljenog srca, bolje se klonite ovakvih muškaraca. Neće vam doneti ništa dobro

  • 0

Ukoliko želite da pronađete dečka koji će biti vredan vaše ljubavi, onda nemojte da se petljate s ovakvim muškarcima. Možda oni i nisu u suštini loši, ali momentalno nisu u fazi da su dobri ni za jednu ozbiljnu devojku.

Nije preboleo bivšu

To što on još uvek nije preboleo bivšu, podrazumeva to da on ne planira da napravi više mesta za vas. Složićete se niko ne želi biti druga opcija.

Krije vas

Svaki odnos koji mora da bude tajan, nije vredan vaših živaca i truda. Ako vas on skriva od drugih, očigledno da to radi s nekim razlogom. A ako u pitanju nije politika radnog mesta, verski razlozi i slično, za njega je odnos s vama samo igra.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Stalno se izvinjava

Ljudi se izvinjavaju kad im je žao. Ipak, i prečesto upotrebljavanje takvih reči može da bude kontradiktorno. Ako mu je zaista žao, on neće to učiniti opet.

Foto-ilustracija: Foter.com / mar.al Foto-ilustracija: Foter.com / mar.al

Emocionalno je nedostupan

Njemu je super s vama, zabavna ste mu, lepi, ali on jednostavno ne želi vezu. Možda je povređen od ranije ili se naprosto nije zaljubio u vas. Bilo kako bilo, on nije spreman za vezu s vama, a takav vam ne treba.

(Telegraf.rs / Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA