Bili su u braku 75 godina, a onda su umrli istog dana, DRŽEĆI SE ZA RUKE! (FOTO) (VIDEO)

- Umro si mi u zagrljaju, baš kako si oduvek želeo. Mnogo te volim. Čekaj me, stižem i ja uskoro – ovo su reči starice koja je preminula samo nekoliko sati nakon svog voljenog muža

  • 6
Foto: Toczko family Foto: Toczko family

Priča ovo dvoje staraca, koji su se zaljubili još kao klinci, predstavlja primer savršene romanse, kakvu bi svako od nas voleo da doživi.

Kada im je bilo osam godina, Džanet (96) i Aleksander Točko (95) iz Kalifornije jedno drugom bili su prvi momak i devojka. Trinaest godina kasnije, dečija ljubav je sazrela i oni su stali na ludi kamen. Nakon 75 godina srećnog braka, zajedno su napustili ovaj svet.

Preživeli su godine strepnje tokom kojih se Aleksander borio u vojsci, izrodili decu, dočekali desetoro unučadi i šestoro praunučadi, napredovali u karijerama, putovali... Bili zajedno, i u dobru i u zlu. Krajem juna, proslavili su jubilarnu godišnjicu braka.

Ipak, godine su učinile svoje i njihovo zdravlje je ozbiljno počelo da popušta. Aleksander je otišao prvi...

- Umro si mi u zagrljaju, baš onako kako si oduvek želeo. Mnogo te volim. Čekaj me, stižem i ja uskoro – ovo je, prema svedočenju njihove ćerke Ejmi, rekla Džanet kada je shvatila da njen voljeni muž preminuo.

Foto: Facebook/Aimee Toczko-Cushman Foto: Facebook/Aimee Toczko-Cushman

Samo nekoliko sati kasnije, Džanet mu se pridružila...


Iako ova priča ima neminovno tužan kraj, verujemo da ne postoji mnogo parova koji mogu da kažu da su živeli srećnije od njih.

(Telegraf.rs / ABCNews)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA