Stavila je prsten u čašu i saznala KAD će se udati! Saznajte i vi

Ovo je trik koji potiče iz drevnih narodnih verovanja, a bake tvrde da može vrlo precizno da otkrije za koliko godina će vas vaš suđenik odvesti pred oltar

  • 11

Zanima vas kada ćete se udati? Uradite ovaj mali "eksperiment" za koji potrebna vam je čaša s vodom i burma koja je zakačena za konac i saznaćete ono što vas zanima.

Sipajte vodu u čašu, malo više od pola, prsten zakačite na konac, stavite u centar čaše malo iznad vode i čekajte.

Ono što se dalje dešava je da prsten sam počne da udara o ivice čaše, a vi brojite, sve dok se on sam ne zaustavi. Koliko puta udari o čašu, za toliko godina ćete stati na ludi kamen.

Ali, morate dobro da obratite pažnju, jer se desi da prsten nekad udari, a da ga vi i ne čujete. Koliko god pokušavali i ponavljali ovaj eksperiment, uvek će da ispadne isti broj. O "validnosti" eksperimenta teško je govoriti, jer se radi o narodnom verovanju. Ali, ne može da škodi da probate!

(Telegraf.rs / MojPortal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    19. jul 2015 | 11:43

    Ja sam probala 4x i svaki put odbrojala 23 otkucaja. Da li je istina ili nije, al svaki put isto da ne povjerujes. :D probajte i vi, zqnimljivo je i jako cudno, sigurno nesto postoji u tome.

  • D

    12. jul 2015 | 03:01

    Drugarica je imala 23 kada se udala,i iste godine razvela. Svaki put kada je radila,otkuca do 23,stane,pa do 27. Ima nesto cudno,ne znam. :-)

  • Helena

    14. mart 2016 | 09:55

    Radila sam ovaj trik 10 puta i svaki put mi je ispalo isto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA