Pitala je svog verenika da li bi više voleo neku pametniju ili nju. Njegov odgovor će vas iznenaditi (VIDEO)

Kako bi proverio koliko mu je verenica "pametna" pitao je koliko bi joj trebalo da pređe 80 milja ako putuje brzinom od 80 milja na sat

  • 9

Loren Mekklin (25) iz Herforda zažalila je kada je pitala svog verenika Dejva Mapa da li bi više voleo neku ženu koja je inteligentnija od nje ili mu odgovara ona takva kakva jeste.

Kako bi proverio koliko mu je verenica "pametna" pitao je koliko bi joj trebalo da pređe 80 milja ako putuje brzinom od 80 milja na sat.

Ko jede brzu hranu, postaće glup! Evo i zašto

Verovali ili ne Loren se mučila čitavih sedam minuta dok je Dejv sve to snimao mobilnim telefonom.

Pogled joj je sve vreme lutao po sobi dok se ona razmišljala koji bi tačan odgovor mogao da bude.

Na kraju, pitala je zašto ona uopšte mora da zna tako nešto i nekako je izračunala da je tačan odgovor 8 minuta. Do toga je došla tako što je podelila 8 sa 10, logično, zar ne?

- Znao sam da neće znati odgovor, ali nakon što me je pitala koga bi više voleo znao sam da je idealan trenutak da se malo nasmejem. Bila je potpuno zbunjena čak i kada sam joj sve objasnio. Uostalom, ona je uvek takva, stvari koje su prosečnoj osobi jasne njoj su teške - rekao je njen verenik.

Pogledajte kako je sve to izgledalo.

(Telegraf.rs/ Izvor: fokus.ba)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA