VOLI ME, NE VOLI ME: Evo kako da provalite da li mu se STVARNO sviđate!

Ako je zainteresovan, on to definitivno neće moći da sakrije, a neće ni želeti. Evo čime će vam muškarac to pokazati, a nisu reči

  • 2

Iako za muškarce važi da su mnogo direktniji od žena i da ne vole okolišanje, malo je onih koji će vam već na prvom sastanku iskreno reći: "Sviđaš mi se".

Ipak, postoji nekoliko "nemih" načina da, dok ste u fazi muvanja, saznate da li mu se zaista dopadate, te da li vas doživljava kao osobu sa kojom želi vezu.

Pušta vas da pričate

Ne bukvalno već u odnosu na muškarce koji na sastanku jednostavno ne daju ženi da dođe do reči. Ako vam muškarac postavi pitanje i pusti vas da do kraja kažete misao, ne prekida vas već vam postavlja dodatna podpitanja, to znači da vas sluša i da želi da nauči nešto o vama.

Posmatra vas

Dok je na sastanku sa vama, njegov pogled ne luta već ste mu vi u fokusu pažnje. Ne gleda u mobilni telefon, niti baca pogled na veliki ekran TV-a u kafiću, a prolaznike oko vas ni ne primećuje. Frajer koji za vreme razgovora ne skida oči sa vas, definitivno je zainteresovan.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ponavlja vaše pokrete

Stručnjaci za komunikaciju i govor tela kažu da ljudi nesvesno kopiraju tuđe pokrete ako im se ta osoba sviđa. Ako vam na momente muškarac deluje kao sopstveni odraz u ogledalu, to je znak da ste mu toliko zanimljivi da želi da ima što usklađeniju komunikaciju s vama.

Priča o planovima za budućnost

Nije reč o ozbiljnim planovima koji sežu u daleku budućnost, već o planovima za neki naredni period koji se tiču njegovih poslova, odlaska na odmor i slobodnih aktivnosti. Ako vam iznosi svoj "raspored" to je jasan pokazatelj da želi da vas uključi u isti.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia


Javlja se na vreme

Muškarac koji vam zakazuje sastanak svega par sati ranije, nije previše ozbiljan (osim ako ste već dugo zajedno). Onaj koji želi da osigura da ćete biti dostupni za njega, potrudiće se da susret za uveče organizuje ujutru ili čak dan, dva ranije i ponudiće vam nekoliko opcija za taj susret.

(Telegraf.rs / Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skajvoker

    25. jul 2015 | 16:33

    Zene su katastrofa, evo danas jedna trebala da dodje kod mene, pre 2 sata smo se culi da krene i salje mi poruku tek sad : "Mnogo je vruce, ako budem dolazila kasnije javicu ti". Posle 2 sata, i ni to ne bi odgovorila da je nisam zvao 2 puta.. Blagi uzas, a sve misle da su Dzesika Alba. A ja zavrsavam jedan od najtezih fakulteta i treba da dopustim da me ovakva neka koja po ceo dan sunca guz na Adi zeza ovako? Nego lepo uzivajte same, niko vas ne voli i cao. Ja cu da popijem pivo sa drugarom uz utakmicu.

  • Moje ime

    25. jul 2015 | 14:07

    Ma, dodir je zakon. Nema hemije ako supstance ne stupe u kontakt. Makar bio onaj mali, slucajni... Jednostavno, desi se neki klik i sve ima svoj smisao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA