Ove stvari se dešavaju ženama za vreme seksa, a muškarci nemaju pojma za to!

Sve ono što nas ne privlači i čega se inače gadimo, tokom seksualnog čina to postaje na neki uvrnut način seksi. Ovo momci sigurno niste znali, a pogledajte šta se devojkama još dešava tokom seksa

  • 3

Ove četiri stvari sigurno, dragi momci, niste znali da se nama dešavaju kada smo usred strastvenog zanosa.

Možda ste ekstremno iskusni u krevetu i svaku ženu dovodite do ludila, ali ovo morate da pročitate, kako bi sledeći put i vi i vaša partnerka još više uživali u seksu.

Evo zašto neke od vas boli tokom seksa!

Natiču grudi

Sigurno ste primetili da su devojkma grudi veće par dana nego što dobiju menstruaciju, ali znate li da one nateknu i tokom seksa? Naravno da ne rastu one za broj kao što je slučaj sa PMS-om, ali priroda se na najbolji način pobrinula da žene pred sam seks dobiju prirodnu pomoć za samopouzdanje. Međutim, posle seksa grudi se vraćaju opet u normalnu - ali i ovo je nešto!

Grudi Printskrin: YouTube/POV BOOBS

Vagina prdi

Naša vagina ume da prdi - dobro ste pročitali. Sigurno vam se tokom seksa nekad desilo da čujete vašu devojku kako ispušta gasove, ali se ne radi o onoj vrsti gasova koja je vama na umu. Prilikom ulaska penisa u vaginu se zadržava određena količina vazduha, koja zatim izlazi kako se vi pomerate i na taj način pravi prilično neprijatan zvuk-prdež.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Manje osećamo bol

Zbog hemijskog koktela koji luduje našim organizmom kada se upustimo u seks, manje osećamo bol. Ali to nikako ne znači da možete da čupate devojke za kosu u naletu strasti. Sam čin seksa bi mogao biti dosta bolan kada telo ne bi imalo tu fantastičnu mogućnost da ''zaboravi'' na bol. Studije su pokazale da se dešavalo da se ljudi ozbiljno povrede tokom seksa, a to shvate tek kasnije, kada se hormonalna bura stiša.


Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Sve nas pali i manje smo gadljive

Po ovome i nismo toliko različite, jer se dešava i muškarcima. Sve ono što nas ne privlači i čega se inače gadimo, tokom seksualnog čina to postaje na neki uvrnut način seksi. Sigurno vam se desilo da se samozadovoljavate misleći na nekog ko vam inače ni najmanje nije privlačan?

Od sada pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    3. septembar 2015 | 23:29

    Има л'ко да ово није знао?

  • Acko

    4. septembar 2015 | 07:37

    ..kad'ona prne tokom sexa..! ..ja kažem: ''fala bogu malo svežeg vazduha..!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA