Pet tipova devojaka koje ćete sresti u noćnom klubu

Momci najčešće kreću u akciju "muvanja riba" bez ikakvog plana i strategije. Međutim, da ne biste uzalud trošili vreme i novac, potrebno je da znate da prepoznate šta vam je uopšte u ponudi

  • 4

Svaka druga žena, htela to da prizna ili ne, izlazi uveče u grad u nadi da će naći dečka. U baru i klubu ćete upoznati nekoliko tipova dama, a od vaše veštine da ih prepoznate zavisiće i vaš uspeh, jer ne pali kod svake isti prilaz.

Evo kako da prepoznate različite tipove žena u klubu.

Traži dečka

Ona je obično s drugaricom koja pokušava da je spoji s nekim novim. Ponekad to radi očigledno, pokazujući na muškarce u baru, ali češće je vrlo suptilna. Najbolje da im ponudite piće, pa da iz razgovora procenite koja je "plen".

Želi da se zabavlja

Kad vidite veću grupu drugarica koje mnogo piju, igraju do iznemoglosti i izgledaju da im niko ne treba, odmah odustanine, jer ćete uglavnom izgubiti vreme i novac.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ima dečka

Zauzete devojke prepoznaćete po tome što flertuju i igraju igru toplo-hladno. One samo žele da potvrde svoju atraktivnost, pa ih zaobiđite.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Sama je

Nju ćete zateći da sedi i pijucka piće dok se ostatak njenog društva zabavlja. Obično je trezna, pa nemojte da se glupirate pred njom. Ako tražite vezu, a ne samo avanturu, njoj treba da priđete. Jednostavno "kako si?" će upaliti, jer joj je verovatno dosadno.


Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Umerena

Ona igra i uživa, ali nije potpuno van kontrole. Povremeno baca pogled na okruženje, analizirajući ponudu. To je znak da je otvorena, pa joj priđite i razgovor započnite komplimentom.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs / MojPortal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Torima

    11. septembar 2015 | 05:16

    A sta je sa onim devojkama koje padaju na prvu? njih niste uvrstili ovde, a njih je sada najvise... ja na njih nalecem svakodnevno i ne stignem ni da kazem prezim, sta vozim i cime se bavim, a one su vec pale...

  • Mile

    11. septembar 2015 | 18:10

    "kako si" hahahahaha koji saveti hahahaha

  • Dalila

    13. septembar 2015 | 16:23

    A da napišete tekst o 5 tipova muškaraca u klubovima?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA