≫ 

U ISTO VREME JE UZBUDLJIVO I VEOMA BOLNO: Evo šta kažu žene kako je biti ljubavnica oženjenom muškarcu!

- Ja sam ljubavnica. Odvratno je za reći, ali nekako volim moć koju imam, saznanje da je radije sa mnom nego sa ženom koju ima kod kuće. Vrlo jadan i lažan način za podizanje samopouzdanja - napisala je jedna žena

  • 42

Ljubavnice se u društvu najviše označavaju kao "razaračice" brakova ali su i glavne mete osuda. Njihov dvostruki život je često pun tuge, a nezasluženo se na njih prebacuje sva krivica koja bi trebala biti usmerena na preljubnika.

ŠOKANTNA ISPOVEST PREVARENE ŽENE: Kako je moj muž vodio dvostruki život i srušio mi snove!

Ovo su neke od njihovih ispovesti:

- Ja sam "druga žena". Osećam ogromnu grižu savesti ali sam zavisna od pažnje koju mu daje. Živim za trenutke koje ćemo provesti zajedno i ne mogu pomoći sebi, makar mi je u trenutku racionalnosti jasno da je zapravo moj život taj koji je "na čekanju".

- Ljubavnica sam i znam da stvari nikad neće uspeti među nama. Čak i da ostavi ženu, iako mi svi govore da se to neće dogoditi, ne znam kako bih mu mogla verovati da isto neće napraviti meni.

Foto-ilustracija: Foter/is katz Foto-ilustracija: Foter/is katz

- Volim da mislm o sebi kao o feministkinji, borcu za ravnopravnost polova. Nije mi rekao da ima ženu sve dok se nisam zaljubila, a njegova opravdanja i razlozi uvek zvuče tako uverljivo dok sam s njim. Izgleda da ne zaslužujem bolje - idem protiv svih svojih stavova i logike.

- Ja sam ljubavnica. Odvratno je za reći, ali nekako volim moć koju imam, saznanje da je radije sa mnom nego sa ženom koju ima kod kuće. Vrlo jadan i lažan način za podizanje samopouzdanja.


- Ljubavnica sam starijeg muškarca i osećam se grozno zbog toga. Lažem svima i ne mogu naterati sebe da ga pustim, pa sama sebe opravdam da ću izaći iz toga čim napravi nešto grozno, ili ga prestanem toliko jako voleti.

- Ljubavnica sam svom najboljem prijatelju. Mrzim to što on ne može doći kod mene da spava, ili da mi se javi na telefon.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

- Kažem da nemam problema s tim što sam "druga žena". Ustvari nisam, već sam očajna za tim da budem voljena i da se zadovoljavam s mrvicama. Mislim da niko normalan ne bi želio biti ljubavnik/ica nekome.

- Njegova žena to ne zaslužuje, znam. Ali tešim se saznanjem da mu ja nisam ljubavnica, našla bi se neka druga koja bi popunila to mesto.

- Videla sam ih u gradu kako se šetaju i drže za ruke. Meni je rekao da im je brak katastrofa i nisu zajedno spavali više od šest meseci. U životu nisam osetila veću bol.

- Tužno je to da sada dobijam više pažnje i ljubavi kao ljubavnica nego ikad pre u ljubavnoj vezi. Grozna je pomisao da muškarci više cene ljubavnice, a meni se to pokazalo kao istina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Roki

    10. septembar 2015 | 20:54

    I ja sam dosta puta bio "drugi" ali se nisam lose osjecao zbog toga, naprotiv meni je to i odgovaralo.

  • Medicinar Ks

    10. septembar 2015 | 22:12

    Imam ljubavnicu koja je 9 god starija od mene,ona mi pruza apsolutno sve za razliku od zene koja me ne primecuje.

  • Lepa

    11. septembar 2015 | 23:22

    Samo mi druge znamo kako nam je....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA