Zašto veza s oženjenim muškarcem toliko boli?

Sve muškarce koji su već u braku trebalo bi zaobilaziti u širokom luku. No, ne samo iz moralnih razloga...

  • 50

Čini vam se da vas ponekad da ni sva mudra upozorenja da oženjene muškarce treba zaobilaziti u širokom luku ne mogu opametiti, jer imate utisak da je njega i vas sama sudbina spojila?

Štda da se radi, i najinteligentnijim ženama se dogodi da im osećanja nadvladaju razum i da im se učini da je upravo on taj koji je suđen. A scenario je uvek isti - oboje imate problema, on se svađa sa ženom, vas je ostavio dečko, a sad “samo” treba sačekati da se onaj kom ste ljubavnica konačno razvede.

Greg Behrend, stručnjak za muško-ženske odnose, za žene koje su u vezi sa ovakvim muškarcima ima odličan savet.

- Nikada nemojte da zaboravite da je on u braku s nekom drugom ženom, a ne sa vama i nemojte ignorisati tu opasnost. Rizik je zaista prevelik. Vi ste ta koja ga stalno čeka, gricka usne, gleda na sat, potiskuje svoje želje i provodite praznike i vikende sami. Ne zaslužujete da zbog njega sedite u kući i živite “u leru”, dok vas on tretira kao usputnu stanicu. Što, neminovno i jeste – poručuje Behrend, prenosi Portal Oko.

A vi vidite da li ćete ga poslušati.

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Modesty

    9. oktobar 2015 | 23:27

    Ne osudjujte. Mozda je to idealan par koji se sreo u nezgodno vreme. Da li to znaci da nemaju pravo na srecu? I da li je ostanak u braku u kojem su partneri stranci jedno drugome pravi izbor?

  • Makarije

    9. oktobar 2015 | 20:23

    Joj poštenja majko mila.Dosta bre lažnih moralista,svi bi tuđe kad bi mogli šta se folirate.To je u prirodi coveka.

  • Fap_masina

    9. oktobar 2015 | 17:35

    Covek 56-sto, godiste ima unucice licno ga poznajem a ona po proceni nema vise od 28 god. visoka plava ma prelepa sastaju se u blizini mog radnog mesta. Svaku drugu-trecu noc on dodje po nju vrate se pred zoru (sta rade to ne znam) ali on vozi novu E klasu ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA