Šta čini ženu privlačnom, a nisu GRUDI i GUZA?

Istina je da se muškarci pale na ženske obline, ali to nisu najvažniji ženski atributi. Evo šta je privlačnije od grudi i guze

  • 7

Obeležja seksepila nisu samo lepe grudi, čvrsta guza ili duge noge u halterima i štiklama, već mnogo više od toga - energija kojom žena zrači, njeno držanje, način razmišljanja i ponašanje prema drugima.

Na primer, muškarcima je često seksepilnija nenašminkana žena koja na sebi ima običnu trenerku, ali iz nje zrači dostojanstvo, saosećanje i inteligencija, nego žena opsednuta svojim izgledom koja iz kuće ne izlazi ako nije sređena od glave do pete, a iz nje izvire hladnoća, neljubaznost, sebičnost i površnost.

Ovih sedam osobina ženu čine izuzetno seksipilnom:

Samopouzdanje - psihički jaka žena koja hoda ponosno, uzdignite glave, uspostavlja kontakt očima, a na licu ima širok osmeh, privući će pažnju i žena, a kamoli muškaraca.

Ambicioznost - žene koje znaju tačno šta hoće u životu i tim putem idu bez straha, muškarcima su neodoljive. One su za njih izazov s kojim žele da se uhvate "u koštac".

Foto-ilustracija: Profimedia.rs Foto-ilustracija: Profimedia.rs

Strast - strastvena žena izludeće muškarca jer, ako je strastvena u svim aspektima života, takva je i u krevetu. Osim toga, zadovoljstvo je biti uz nekoga ko sa strašću radi bilo koji posao ili strastveno nekoga voli.

Ljubaznost - ovaj kvalitet sve je ređi u današnjem društvu i zato je jako lepo videti nekoga ko je saosećajan. Takva žena muškarce ostavlja bez daha jer pokazuje da joj nije svejedno kako se drugi ljudi osećaju, posebno ako su u njenoj blizini.

Iskrenost - još jedan kvalitet na koji sve ređe nailazimo kod ljudi. Iskrena žena neće menjati sebe i svoje stavove ni zbog koga, a to što je iskrena pokazuje da poštuje sagovornika ili partnera, a to je osnova za građenje dobrih temelja za vezu. Muškarcima su iskrene žene vrlo zanimljive.


Otmenost - doza otmenosti u držanju i ponašanju svaku ženu čini ženstvenijom i to nikako nema veze sa odećom koju nosi, kućom u kojoj živi ili automobilu koji vozi. Radi se o dostojanstvu koje iz nje zrači i to je vrlo privlačno.

Inteligencija - ona muškarcu pokazuje da pored sebe ima ženu s kojom će uvek imati teme za razgovor, raspravu, koja će želeti sve da vidu i o svemu ponešto da nauči. Nema ništa gore nego živeti s nekim ko ne pokazuje interesovanje baš ni za šta, osim za, recimo, odlazak na posao, tračarenje drugih ljudi, razmišljanje šta pojesti, kako otići u šoping, teretanu...

Od sada, Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs / 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ona

    15. oktobar 2015 | 16:08

    Jedno veliko bravo, za novinara ,koji je ovo napisao ! Dodala bih samo to , da svaka zena mora da vodi racuna i o svom fiz izgledu, da bude negovana i zenstvena ! :-)

  • mila

    15. oktobar 2015 | 23:29

    Devojke glasale fizicki izgled... Meni je bitan karakter, hocu muskarca ne piz'u

  • Mandril

    15. oktobar 2015 | 15:52

    Sta jos postoji a da nisu grudi i guza?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA