Tri najvažnije stvari za savršen poljubac (VIDEO)

Muškarci ne obraćaju toliko pažnje na ljubljenje kao devojke. Međutim, to je greška, jer žene preko poljupca odlučuju da li će biti seksa

  • 5

Način na koji se ljubimo govori mnogo toga o nama, a većina devojaka na osnovu toga odlučuje da li će nastaviti vezu i produžiti ka seksu ili će sve ostati samo na tom poljupcu.

Potpuni stranci su se ljubili vezanih očiju, a kad su skinuli povez... (VIDEO)

Retki su oni frajeri koji poljupcima ostavljaju bez daha i obaraju s nogu, ali kad je veština u pitanju, sve se može naučiti...

Zato, za početak, zapamtite da usne za savršen poljubac moraju da budu meke i sočne - ispucale i suve usne treba obraditi laganim pilingom od meda i šećera.

Kad dođe do poljupca, zapamtite da su usne vrlo važna erogena zona, pa prvo naslonite zatvorena usta na partnerova i tako ih držite par sekundi, kako biste oboje mogli da osetite uzbuđenje, a tek onda krenite dalje.

I da, jezik tu igra veliku ulogu - na njemu se nalaze hiljade nervnih završetaka, što i njega čini erogenom zonom. Poigrajte se vrhom jezika, istražujte nežno i lagano, ubrzo će vas oboje obuzeti strast...

Pratite Telegraf i preko Vajbera!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrvica

    26. oktobar 2015 | 15:33

    Sve je stvar ukusa...neko voli ventilator u ustima,ja licno ne volim...i ostavljala sam momke zbog meni loseg poljupca..

  • Невена

    26. oktobar 2015 | 19:08

    "Хееј пољуби ме, па ми прсте у косу увуци, и загрли ме. Хејј пољуби ме, па се приви тик уз мене и запјевај ако знаш било шта" ПС ипак емоције треба да описују пољубце.:)

  • Aca

    26. oktobar 2015 | 16:05

    Ovoga ima samo u filmovima,kod nas to ide mnogo drugacije :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA