Srbi imaju veći penis od Hrvata!

Na karti sveta prikazanoj u Nemačkoj objavljeni su rezultati istraživanja prema kojima su neprikosnoveni prvaci Evrope po dužini penisa naše komšije Mađari

  • 25

Iako se danas pojavila vest da, s prosečnom dužinom penisa od 18,34 centimetra, Bosna i Hercegovina zauzima treće mesto u svetu iza Konga i Ugande, ispostavilo se da je ova informacija neistinita. Nažalost, naše zapadne komšije uopšte se nisu se našle na mapi zemalja u kojima je rađeno istraživanje.

Hrvatska i Srbija nalaze se u zlatnoj sredini, pa je tako je prosečna dužina penisa muškaraca u Hrvatskoj 14,27 centimetara, dok se muškarci u Srbiji mogu za razliku od Hrvata pohvaliti kojim milimetrom više. Naime, muškarci u našoj zemlji imaju prosečnu dužinu polnog organa od 14,87 centimetara, dok su Slovenci su sa 15,33 centimetra nešto obdareniji od Srba i Hrvata.

Na svetskoj karti dužine penisa, pored već pobrojanih muškaraca iz Konga i Ugande, u sam vrh muške elite ušla je Venecuela s prosečnom dužinom od 17,03 centimetra, slede ih Mađari sa 16,51, dok su Francuzi na šestom mestu s prosečnim penisom dugim 16,01 centimetar. Najbolju sedmorku zaključuju Česi s prosekom od 15,89 centimetara.

Muškarcima koji su pri dnu te svetske karte, poput Kineza, Indijaca i Korejaca koji nose neslavnu titulu najkraćeg, s muškošću kraćom od 10 centimetara, uvek preostaje utešna titula sjajnih tehničara.

(Telegraf.rs)


Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ntnr

    27. april 2012 | 15:15

    NARAVNO

  • wakawaka

    27. april 2012 | 19:26

    e, srbima krivno sto bosanci imaju veci kurac od njih, pa rekli da je vjest neistinita...

  • BagaSound

    27. april 2012 | 19:13

    Ma bas zanimljivo! Vazno kada imamo veci kurac od nas....-.- Debiliiiiiii! Cime se vi bavite kompleksasi?! jaooooooj muko Srbijo.. Sramota me je -.-

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA