ŠOKANTNO OTKRIĆE: Sve žene su ili gej ili biseksualke!

Ženska seksualnost je oduvek bila misterija, a ovo je još jedan dokaz da nemamo pojma na šta se žene stvarno lože

  • 19

Novo istraživanje otkrilo je kontroverzne činjenice u vezi sa ženskom seksualnošću, a to je da žene nikada nisu čisto heteroseksualne, već mogu biti ili biseksulne ili homoseksualne.

Nećete verovati na kako uvrnute stvari se vaša žena pali, ali vam to NI U LUDILU ne bi priznala!

Ispitanicama su prikazivali seksualno stimulativne snimke, uglavnom pornografske sadržaje i snimali su njihove reakcije, poput širenja zenica.

Žene koje se deklarišu kao heteroseksualne pokazale su seksualne reakcije, kako na privlačne muškarce, tako i na privlačne žene, dok su lezbijke više reagovale na žene nego na muškarce.

Naučnici sa Univerziteta u Eseksu zaključili su da žene veoma snažno privlače oba pola, iako su se pre toga izjasnile da ih privlače samo muškarci.

Kad su lezbijke u pitanju, njihove reakcije su bile više u skladu s njihovom seksualnom orijentacijom. One su reagovale na snimke žena mnogo snažnije, a na muškarce skoro da uopšte nisu ni reagovale.

One su po tome sličnije muškarcima kod kojih je, takođe, jasno koji pol im je privlačan.

Istraživanje, koje je sprovedeno na uzorku od 345 žena, vodio je dr Gerulf Rajger sa odeljenja za psihologiju.


- Iako se žene većinom izjašnjavaju kao heteroseksualne, kada dođemo do toga šta ih uzbuđuje, naše istraživanje je jasno pokazalo da su ili bi ili gej, ali nikad nisu strejt – rekao je on.

Printskrin:YouTube/Don Bango Printskrin:YouTube/Don Bango

Istraživanje je otkrilo i to da lezbijke koje se oblače više kao muškarci zapravo nemaju takvo ponašanje, već su to ponašanje pre imale žene koje se ne oblače tako.

- Ovo nam govori da ne možemo da zaključimo ništa o ženskoj seksualnosti na osnovu onoga kako se one prikazuju u javnosti – kaže dr Rajger.

Foto-ilustracija: Foter.com / Soft Screams Foto-ilustracija: Foter.com / Soft Screams

Kako se vama čine rezultati ovog istraživanja? Slobodno, ostavite svoj komentar.

(Telegraf.rs / DailyMail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    6. novembar 2015 | 21:45

    Ja bi mogla imati sex sa zenom....ali ne i vezu....

  • Ivana

    6. novembar 2015 | 16:02

    To je potpuno normalno da se neke cure tajno lože na žene.. Ja sam imala lezbo iskustvo i bilo mi je jako fino... Nekad je fino samo sa muškarcima nekad samo sa curama.

  • Maki

    6. novembar 2015 | 18:25

    Normalno je da nas pali kad se neka zena dodiruje...mislim da je kod svake tako da kad vide da je neko napaljen i one se napale to uopste neznaci da im je ta zena privlacna. Mnoge zene zaplacu kad vide nekog da place isto tako je i kad vide nekog da uziva......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA