Prepoznajte da li ona hoće seks s vama, i to SADA I ODMAH! (VIDEO)

Ako niste sigurni da li je žena spremna da se upusti u seks sa vama, samo pratite ove signale i nećete pogrešiti

  • 3

Bilo da ste tek nekoliko puta izašli ili ste u vezi već godinama, ženama nije uvek prijatno da kažu da bi se s vama upustile u seksualne odnose. I nije to zato što vas se stide, nego jednostavno žele da budu pristojne i ne žele da muškarac o njima nešto pogrešno pomisli. Iako to kriju, postoje brojni znakovi kojima žene zapravo odaju da bi s vama završile u krevetu.

Poslala mu je OVAJ selfi i pozvala ga na SEKS! Njegov odgovor šokirao je sve muškarce na svetu! (FOTO)

Njene ruke

Ako ruke drži čvrsto uz svoje telo sigurno joj nije do seksa. Ali ako vas češka, mazi po vratu, drži za ruku, neprestano dodiruje znači da slobodno možete da krenete u akciju.

Ubrzano diše

Kada se osoba uzbudi, disanje postaje brže i teže. Otkucaji srca se povećavaju, a organima je potrebno više kiseonika. Ako primetite jedan od tih signala, ne ustručavajte je se da je odvedete u spavaću sobu.

Pokreti kukova

Ako se ljubite i osećate da ona neprestano pomera kukovima, sigurno bi htela da ode i korak dalje s vama. Ako dođe do seksa, pratite njene pokrete kukova, sinhronizujte se i nezaboravni orgazam vam je oboma zagarantovan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duki

    22. novembar 2015 | 23:18

    Dali je ovo informacija za decu u sedmom razredu,mada to I oni znaju?.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA