Ako ste ovakvi, nikada nećete naći devojku!

Kad su žene u pitanju, one možda ne znaju šta hoće. Ali, vrlo dobro znaju šta neće. Zato, ako želite da obrate pažnju na vas, promenite ove stvari u svom ponašanju

  • 2

Sigurno ste i vi čuli za izreku da “svaka krpa vremenom nađe svoju zakrpu”. Međutim, postoje lične karakteristike koje su odbojne suprotnom polu do te mere da nijedna devojka ne bi bila s vama čak ni da ste lepi kao Bred Pit ili bogati kao Bil Gejts.

Četiri greške zbog kojih vam nikako ne uspeva da smuvate nijednu devojku

Muška osobina na koju padaju sve žene, a nije novac!

Naučnici sa Fakulteta društvenih nauka i psihologije Western Sidney, u saradnji s nekoliko svetskih univerziteta, sproveli su seriju od šest istraživanja u kojima su prepoznali i proučili osobine koje kod suprotnog pola nalazimo odbojnim. U pitanju su stvari zbog kojih muškarci i žene nikada ne bi ušli u vezu sa nekim.

Prvo što je istraživanje otkrilo jeste da pridajemo daleko veću važnost negativnim osobinama koje nas odbijaju, nego pozitivnim osobinama koje nas privlače. Ljudi više gledaju na to šta s nekim ne valja, nego na ono dobro u njemu ili njoj.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Pokazalo se da žene imaju veću listu stvari koje ih odbijaju nego muškarci, a svi obraćaju pažnju na daleko više osobina kada razmatraju dugoročnu vezu umesto kratkoročne.

U jednom od istraživanja, dali su grupi od više od 5000 osoba listu 17 negativnih osobina i pitali koje od tih osobina bi ih u potpunosti odvratile od potencijalnog partnera.


Iako je za žene većina tih osobina bila potpuno odbojna, pronađene su i sličnosti između polova: za oba pola najnegativnija osobina bila je neurednost i loša higijena, potom lenjost i zahtevnost.

Ženama smeta i kad muškarac nema smisao za humor, dok muškarcima smeta kada žena previše priča. I dok je muškarcima bitno da imaju dosta seksa u vezi, ženama je bitnije da seks bude dobar - ako ne valja, to je znak za uzbunu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

U drugom istraživanju, pitali su ljude koje su im osobine “crveno svetlo” u dugoročnim, a koje u kratkoročnim odnosima. Kod dugoročnih veza, najodbojniji su ispadi besa, izlaženje s više partnera istovremeno i nepouzdanost. Kod kratkoročnih veza, ljudima su više smetali zdravstveni problemi, loš miris tela i loša lična higijena.

- Za kratkoročne afere, ako imaju četkicu za zube, skoro svi prolaze - rekao je Gregori Vebster, profesor psihologije društva na Univerzitetu Florida, jedan od autora istraživanja, prenosi Jutarnji list.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ovo su ženama najodbojnije osobine:

1. Neurednost

2. Lenjost

3. Prenaglašena emotivna zahtevnost

4. Manjak smisla za humor

5. Loš seks

6. Manjak samopouzdanja

7. Zavisnost od igrica

8. Živi dalje od tri sata vožnje

9. Tvrdoglavost

10. Slaba želja za seksom

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Muškarcima najodbojnije osobine:

1. Neurednost

2. Lenjost

3. Prenaglašena emotivna zahtevnost

4. Živi dalje od tri sata vožnje

5. Manjak smisla za humor

6. Loš seks

7. Slaba želja za seksom

8. Manjak samopouzdanja

9. Tvrdoglavost

10. Brbljivost

Šta je vama najodbojnije kod suprotnog pola?

(Telegraf.rs / Telegraph UK)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LufthånsV

    21. novembar 2015 | 10:12

    Bil Gejts nije toliko bogat

  • bugi

    6. jun 2019 | 11:02

    Koje gluposti pa valjda je najbitnije da muskarac nadje cestitu moralnu zenu ,dzba sto se dobro seksa onda je imala gomilu partnera fujjjj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA