≫ 

Klinci sve češće imaju “seks za pola noći”! Znate li šta je to?

Svi znaju za “seks za jednu noć”, a mnogi su i imali po koju ovakvu kres-šemu sa totalnim neznancem. No, u poslednje vreme sve češće mladi imaju “half night stand”. Evo o čemu je reč

  • 4

“Seks za pola noći” sve je rašireniji fenomen među seksualno aktivnim devojkama, ali i mladićima. Ako se pitate šta je to, odgovor je vrlo jednostavan. To je pokušaj seksa za jednu noć, koji se neslavno završio.

Brinu vas posledice seksa za jednu noć? I trebalo bi!

ZABORAVITE PIJANI SEKS: Erekcija i alkohol su loša kombinacija

Za razliku od nekadašnjih dama, klinke novijih generacija nemaju živaca ni vremena da ga gube na frajere koji im ne odgovoraju u krevetu, ali ni na one koji su prepijani za akciju.

Zato, ako vide da se stvari ne odvijaju kako bi trebalo, one ne čekaju ni jutro, niti čekaju da on zaspi da se krišom iskradu u pola noći, već saseku stvar u korenu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ako treba, pokupiće svoje prnje i otići u pola (lošeg) seksa. Od 2011. godine, a naročito sa rastom popularnosti Tindera, aplikacije za neobavezno muvanje sa ljudima u blizini, ovaj fenomen dobio je i svoje ime “half night stand.

Dok je kod muškaraca uobičajena praksa da zbrišu sa mesta događaja odmah nakon orgazma, žene odlaze, jer je on – izostao. Drugim rečima, čim shvate da neće dobiti ono što žele, dame iste sekunde odlaze kući, kako bi i njega i sebe poštedele dalje sramote.


Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Momcima uglavnom ne smeta previše ovakvo žensko ponašanje, ali ipak im bude krivo što nemaju drugu priku da se “pokažu na delu” i isprave stvar, jer im ta devojka jednostavno neće više nikad dati drugu šansu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ovakav “probaj, pa ako ne valja beži” seks najpopularniji je među dvadesetogodišnjakinjama, ali i starije sve više prihvataju ovaj trend. U 21. veku neobavezan seks je nešto u čemu mnogi uživaju, ali niko neće na silu. Uostalom, znate kako se kaže “kad ne ide, ne ide”. I nema priče.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Šta vi mislite o ovom trendu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anonimus

    11. novembar 2015 | 07:44

    Čist debilizam ! Koliko moraš biti jadan/na da svoje tijelo dajes nekome za jedno veče ili ti ga ovo pola noći .Današnja omladina osim sto ne poštuje druge ,ne postuju ni sebe ...

  • Dobitnik

    11. novembar 2015 | 16:49

    Sto se mene tice ti si j.....

  • Zoran

    11. novembar 2015 | 22:12

    Zato preko 70%imaju neku polnu bolest da bi sa nekom imao sex najbokje da donese potvrdu od doktora za zadnjih 24 sata da je zdrava

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA