Ovo je PRAVI razlog što nemate devojku ili dečka, iako vam BAŠ ništa ne fali

Toliko je lepih, još uvek mladih, pametnih i obrazovanih ljudi. Čini se da imaju sve, ali nikako da nađu ljubav. U čemu je fora?

  • 10

Sigurno ste i vi primetili da se većina ljudi skrasi pre tridesete godine. Oni koji do tad to ne uspeju uviđaju da im je sve teže da pronađu partnera.

DEMISEKSUALCI: Znate li ko su? Proverite da li ste i vi među njima!

Evo šta sve možete da naučite iz propalih veza

Kako tvrde stručnjaci, najlakše je zaljubiti se u mlađim danima - od tinejdžerskog uzrasta, do sredine dvadesetih ih, a nakon toga šanse su sve manje. To naročito važi za one koje bi svako ko ih poznaje okarakterisao kao vrlo pametne i samostalne.

Stvar je zapravo vrlo jednostavna, što je neko inteligentniji, a naviknut je na samoću i zadovoljan je svojim solo statusom, to će mu teže biti da ga napusti. Upravo zato, takve osobe sebi nameću i daleko veće kriterijume za partnere s kojima će ostvariti ozbiljnu vezu.

Što je najgore, čak i ako konačno pronađe nekoga po svom ukusu i ljubav bude uzvraćena, ta samodovoljnost koja se razvila i odbrambeni mehanizmi mogu podsvesno da sabotiraju vezu.

Ipak, situacija nije bezizlazna. Potrebno je samo dovoljno želeti ljubav u svom životu, a potom se potruditi se oko tog nekog, biti iskren i komunicirati.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia


Osim toga, svako za sebe ko želi, a još nema ljubav, trebalo bi da prihvati činjenicu da ni jedna veza nije ista, ali i da se ono što u partneru tražimo i što je potrebno za funkcionisanje odnosa nužno menja s godinama, objašnjavaju stručnjaci za Elite Daily, prenosi 24sata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasha

    2. decembar 2015 | 11:00

    Dobar i stalan posao,stan i naci ces devojku zenu kad god pozelis

  • Sasha

    3. decembar 2015 | 11:54

    Cim ona na pocetku upoznavanja odmah pita cime se bavis,sa kim zivis...odmah je sve jasno.Znaci posao,stan,auto i ne bi bilo neozenjenih,nazalost surova istina u Srbiji

  • Žil

    2. decembar 2015 | 11:21

    Manite se teoretisanja. Sve je do devojaka. One ne žele nikakav kontakt i kako se onda upoznati ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA