Šta pokloniti devojci za Novu godinu? Ako pogodite, možda dobijete i seks

Izbor poklona nije tako nevažna stvar. Ako pogrešite može da dođe i do ozbiljne svađe, a ako pogodite - možete da dobijete seks

  • 3

Da li vam je više muka praznika i potrage za pravim poklonima koje ćete kupiti voljenoj osobi? Naravno, nema se novca za skupe poklone koji bi zaista nešto vredeli, a ovi koji su nam dostupni su čisto bacanje para jer ne služe ničemu.

Jedno istraživanje je pokazalo da je ljudima muka i od dobijanja takvih poklona i da im je mnogo važnije da s partnerom provedu slobodno vreme za praznike nego da dobiju nešto što će se povlačiti po policama godinama.

Dosta je dosadnih poklona

Kada je u pitanju poklanjanje, istraživanje je pokazalo da su parovi umorni od dobijanja prosečnih poklona od voljene osobe, a u tom kontekstu, 16 odsto ih je izjavilo da ne mogu da se sete kada su od partnera poslednji put dobili poklon iznenađenja, dok je gotovo svaka deseta osoba (9%) priznala da tako nešto nikada nisu dobili.

Ta činjenica može biti uzrok nesuglasica, čak 15 odsto ispitanika priznalo je kako su se s partnerom posvađali zbog neželjenih ili dosadnih poklona koje su dobili, a u proseku troje od deset ispitanika (29%) priznalo je da često sami sebi kupuju poklon kako bi izbegli razočaranje.

Foto: Pixabay Foto: Pixabay

Dakle, malo maštovitosti može da vam pomogne da bi vaša voljena osoba ostala srećna tokom praznika. Četiri od pet ispitanih (82%) izjavilo je da vole kada su pokloni njihovih partnera iznenađenje, a 35 odsto ispitanika izjavilo je da bi ih tako nešto dodatno oraspoložilo za seks.

Dakle, ako ne znate šta da kupite, nemojte u prolazu da uzmete tek bilo šta. Bolje ne kupiti ništa nego ispoštovati praznik tek onako. Ako baš hoćete nešto da joj kupite, povedite je u neki šoping centar i kad se zalepi za neki izlog, to je stvar koju zaista želi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno?

    23. decembar 2015 | 12:27

    A ja kontam sad ce savjet dati neki a vi u prazno trosite slova.. to smo svi znali ...

  • The Spatula

    24. decembar 2015 | 21:51

    Pitam drugara sta ce zeni za Novu godinu... A on, krevet i toplu sobu... Ja mu kazem, bas si se pretrgao...a on... Tako je i ona rekla a ja njoj da mnoge nemaju ni toplu sobu... Tako da drage dame, i od goreg ima gore..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA