ISPOVEST DEDE (85): Oženio sam se s 40 godina mlađom, ali mi je POBEGLA, NIJE HTELA U KREVET SA MNOM!

Da ljubavni jadi sa sponzorušama ne muče samo mlade muškarce, dokaz je priča ovog Hrvata koji je pod stare dane naučio tešku lekciju

  • 10

Karlovčanin Franjo Planinc (85) zatražio je razvod jer 40 godina mlađa supruga I. D., za pet godina braka, ni jednu jedninu noć nije provela s njim. Nesrećni deka uveren je da je ona samo htela njegov novac.

SUD PRESUDIO: Žena koja je dobila 2 miliona evra na lotu ne mora pare da deli s mužem!

ČEKALI SMO NA SEKS DO PRVE BRAČNE NOĆI: Jezive ispovesti parova koji su nevini ušli u brak

Opštinski sud ovih je ovih dana poništio ovaj brak, jer ga supružnici nikad nisu “realizovali”, niti je muž ikad živeo sa svojom izabranicom.

Franjo se jedini pojavio na sudu i pojasnio neobične okolnosti njihovog braka. Njemu je bilo potrebno da se neko brine o njemu, a njoj je trebala materijalna sigurnost. Brak su sklopili u tajnosti, nakon radnog vremena matičara u julu 2010. godine.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Međutim, čim su izrekli “sudbonosno da”, novopečenu suprugu roditelji su strpali u automobil i odvezli u roditeljski dom, a on je nakon venčanja ostao sam. Roditelji Franjine druge supruge I.D. bili su krsni kumovi ocu njegove treće supruge, pa se preko kumstva i poznaju.

S obzirom na to da je Franjo imao problema sa srcem i plućima i su ga dva puta operisali, lekar mu je preporučio da pronađe nekoga ko će se o njemu brinuti 24 sata, a roditelji buduće izabranice ponudili su da to bude njihova ćerka.


Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ona je pristala da dolazi kod njega i pomaže mu za pet evra po satu. Njemu je to bilo mnogo, s obzirom na to da mu je penzija nešto manje od 400 evra, a onda je pao predlog da se venčaju.

- U životu nisam imao sreće sa brakovima. Prva žena je pobegla, druga umrla i nismo mogli da imamo dece, a ova me je iskorišćavala. Godinama poznajem njene roditelje, koji su tražili da joj pomognem jer je ostala bez posla, pa su mi ponudili da mi ona čisti i brine za mene. Nakon nekog vremena sam predložio da se venčamo i da se ona brine o meni, a njoj će nakon mene ostati penzija i stan. Tako je i bilo, ali nakon venčanja ona nije dolazila niti je vodila brigu o meni. Za nju sam dobijao dodatak na penziju od 65 evra, i po to je redovno dolazila - ispričao je Franjo za 24 sata.hr, dodajući da je njenim roditeljima pomagao da otplate kredite.

Foto: Pixabay Foto: Pixabay

Na sudu je rekao da je nakon venčanja ipak ostao sam, da sa suprugom nikad nije imao intiman odnos, da nikad nisu izlazili zajedno, kako ih ne bi videli da su muž i žena, te da je samo nekoliko puta sa njom i roditeljima otišao u grad na ručak.

Kako zaključuje, ona je sve vreme samo htela da se dočepa njegove imovine i penzije. Osim kad bi uzela tih 65 evra od njegove penzije, samo se jednom, kaže, duže zadržala kod njega kad mu je očistila frižider.

- To je sve što je za mene učinila tokom braka - požalio se Franjo.

Foto-ilustarcija: Freeimages/hotblack, Profimedia Foto-ilustarcija: Freeimages/hotblack, Profimedia

Njegova sad već bivša supruga I.D. nije imala komentara, ali njena majka je rekla da je Franjo izigrao njih i njihovu ćerku.

- Istina je da smo od njega tražili pomoć, dobri smo godinama. Prvi je predložio da se venča s našom kćeri i pre braka je sastavio testament kojom joj ostavlja stan, uz uslov da za života brine o njemu - kaže njena majka.

Dodaje kako je u početku njena ćerka svaki dan dolazila i pomagala Franji, ali da je sve krenulo naopako kad se umešala druga žena.

- S njom je potajno ljubovao 25 godina. Mislim da se on zaljubio u našu ćerku, ali se najverovatnije s njom venčao da bi ljubavnicu učinio ljubomornom. Franjo nam je priznao da mu je ljubavnica zapretila da mora da se razvede, ali i da ona ima punomoć nad njegovim bankovnim računom na kojem ima mnogo para - tvrdi majka sada već bivše Franjine supruge.

Svađa, Brak, Problemi, TAMABEPA, Seks, Impotencija, neplodnost, Razvod, Preljuba

Dodala je i to da je on dve nedelje nakon ženidbe hteo razvod, ali da je odustao. Kaže i kako su oni u svemu postupili u najboljoj nameri, a da ih je on prevario. Sutkinja Anđelka Dukovac prihvatila je Franjin zahtev za razvodom jer, među ostalim, supružnici nikad nisu bili intimni pa brak nisu konzumirali.

(Telegraf.rs / 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA