Ovo je najskuplji VIBRATOR na svetu, a evo šta sve ume da radi

Kad budete čuli cenu ove seks-igračke, bukvalno ćete pasti sa stolice

  • 5

Cene vibratora prilično variraju. Možete naći neke jednostavne za 1.000 do 2.000 dinara, dok će vas malo bolji primerak koštati između pet i 10 hiljada. Ali, ako želite da kupite nešto ekskluzivno i prestižno, možete potrošiti, bez problema, preko 1.000 evra.

Evo šta sve može vibrator, a muškarac ne može!

Iako je retkima jasno zašto bi iko toliko uložio u vibrator, potražnja očigledno postoji. A sigurno će se isto tako naći i oni koji će biti spremni da odvoje čak 18.000 dolara za najskuplji vibrator na svetu.

Zahvaljujući firmi “Coco de Mer” iz Londona, oni koji žele, moći će da uživaju u ovoj skupocenosti koja je ime dobila po ljubavnici Čarlsa II, Nel Gvin. “Nell Please Seed” (ili Nelino seme užitka), prema rečima vlasnika, pravi je predmet veštine.

Tačnije "za one koji ne mogu da stave cenu na uživanje, Nell je nova definicija elegantne dekadencije", rekao je on. Pa ipak, Coco de Mer je uspeo nekako da dođe do određene sume.

Nalik drugim vibratorima koji su dizajnirani tako da se “zakače” na jednom mestu na telu, ono što čini Nell drugačijim, jeste činjenica da je uvučen u ploču od 18-karatnog zlata. Da, u ploču, što znači da čak i nije ceo od zlata, već više pozlaćen.

Uz pet različitih stepena vibracija koje ćete otkriti i obožavati, a koje vam nude bezgranične mogućnosti ugodnog eksperimentisanja, Nell dolazi u ručno izrađenoj drvenoj kutiji sa zlatnim detaljima, pa može da se zaključa. Svejedno, i dalje nam se čini preterano skupo.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia


Opis vibratora završava rečima da ako nekome poklonite Nell iskazaćete ultimativni dokaz požude. Drugim rečima, pokazaćete im da vam je bankovni račun prilično dobro snabdeven.

OSTAVITE KOMENTAR: Šta mislite da li je normalno da vibrator ovoliko košta i zašto bi neko uopšte kupio ovako nešto?

(Telegraf.rs / Express)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA