VIDEO-IGRICA ZA VAGINU: Deluje kako zezanje, a garantuje FANTASTIČAN seks! (FOTO) (VIDEO)

Sada svaka žena može da ima svog ličnog seks-trenera koji će od nje napraviti boginju u krevetu. A verovali ili ne, u pitanju je najobičnija spravica koja se kontroliše pomoću aplikacije za mobilni telefon

  • 3

Mnoge žene, a naročito one koje su rađale, nisu baš najzadovoljnije svojim seksualnim životom. Sada za njih postoji rešenje!

LUDILO: Ova futrola će mobilni telefon pretvoriti u VIBRATOR! (FOTO)

Da li vagina može da se suzi od manjka seksa?

Nakon što je rodila sina, Sara (31) iz Njujorka, nije imala problem da povrati svoju staru kilažu.

Međutim, u krevetu situacija više nije bila ni blizu kao nekad. Ali, onda je otkrila čudotvorni gedžet po imenu “Elvie”.

Reč se o pet centimetara dugačkoj napravi koja jača mišiće karlice i otkako je ušla u širu prodaju prošle jeseni, žene su potpuno poludele za njom.

Nakon što se umetne u vaginu, pomoću mišića karlice sprava se steže, a povežete li je Bluetoothom sa odgovarajućom aplikacijom na mobilnom, napredak svojih mišića možete pratiti na ekranu pametnog telefona.

Sa samo pet minuta vežbe dnevno proizvođači ove spravice tvrde da čete ojačačati mišiće karlice, bolje kontrolisati bešiku, a samim tim i sebi osigurati bolji seks.


Foto: Elvie Foto: Elvie

"Elvie" nije preterano jeftin, košta 199 američkih dolara, a navodno ga koriste i mnoge poznate dame.

U pozadini čitave ideje zapravo stoje legendarne Kegelove vežbe, koje su poznate po tome da jačaju mišiće genitalija, a time i osiguravaju intenzivnije orgazme, kako ženi, tako i muškarcu.

Osim što na ovaj način jačaju i pokreću mišići, povećava se i prokrvljenost što rezultira jačim uzbuđenjem.

Najzabavniji opis ove spravice dala je 27-godišnja spisateljica Džulija Edvards, koja je rekla: “Ovo je video-igrica za vašu vaginu. Vrlo je zabavno!”.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA