EKSPLOZIVNI GEL ZA PENIS: Izazvaće vatromet u krevetu, ali BUKVALNO!

Ovo rešenje za potenciju nije samo revolucionarno, već je i pomalo ludo. Za postizanje erekcije se koristi isto što i za eksploziv - nitroglicerin

  • 5

Gel sadrži visoko eksplozivni nitroglicerin (inače sastavni deo eksploziva) i utrljava se na muške genitalije neposredno pre seksa. Onima sa problematičnom erekcijom trebalo bi pomoći da se iskažu u krevetu. Spasonosni gel za mnoge muškarce i njihov seksualni život još je u fazi testiranja, a uskoro bi se mogao pojaviti na tržištu.

Naučnici se kunu da bi njihov izum mogao da dovede do vatrometa u krevetu. Osim nitroglicerina, gel sadrži i posebne sastojke koji mu pomažu da se brže apsorbuje i tako brže počne da deluje. Čim uđe muškarcu pod kožu, počne da se luči gas azot-oksid koji pomaže sitnim krvnim sudovima da penis napune krvlju - više krvi, jača erekcija.

Trenutno 200 muškaraca starih 18-70 godina u Velikoj Britaniji učestvuje u istraživanju ovog gela, a svi oni imaju problema sa erekcijom i nadaju se čudu. Iako tablete za potenciju imaju revolucionaran učinak, oko 30 odsto muškaraca koji ih uzimaju kaže kako ne vide poboljšanje u svom seksualnom životu. Za njih su jedine opcije, ili da ubrizgava lekove direktno u penis, ili koristiti ručne pumpice koje povećavaju protok krvi. Ovaj gel mogao bi biti dobro rešenje za njihove probleme.

Foto-ilustracija: Foter.com / brice hardelin Foto-ilustracija: Foter.com / brice hardelin

Inače, nitroglicerin je uljasta, bezbojna tečnost koja je u velikim količinama jako nestabilna te najmanji trzaj može izazvati spontanu eksploziju. Ali, u malim količinama se pokazao dobrim u medicini, za širenje krvnih sudova i boljem protoku krvi. Dugi niz godina uzimaju ga ljudi sa srčanim problemima, i to u obliku tableta, flastera, spreja za usta ili masti.

Istraživanje efekta novog gela za bolju erekciju trebalo bi da se završi za nekoliko meseci. Nekim dobrovoljcima daju pravi gel, a nekima placebo i upoređuju rezultate. Ako sve bude išlo po planu naći će se u apotekama, ali prodavaće se samo na recept. Naučnici su optimistični.

(Telegraf.rs / 24sata)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peca

    3. februar 2016 | 08:44

    Daj ovamo kilo-dva.nek kosta kolko oce...

  • Boban

    3. februar 2016 | 07:04

    Ja bih probao čisto iz znatizelje ali se plašim da ne eksplodira. Ja kad šurim tu sevaju varnice :-)

  • goran wien

    3. februar 2016 | 17:04

    Ne bi Probao, da plate oni meni.Ima se , Moze se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA