Zanima vas KAKAV JE U SEKSU? Zavirite mu u NOVČANIK!

Verovali ili ne, mesečna plata svašta razotkriva o tome kakav je neki muškarac u krevetu. I to mnogo više nego što ste mogli i da zamislite

  • 34

Drage dame, ako ste mislile da možete da imate i jare i pare, odnosno “lovatora” koji će u spavaćoj sobi biti na vrhu zadatka, moraćemo da vas razočaramo.

BIO JE SIROMAŠAN, A ONA JE HTELA LOVATORA: 10 godina kasnije srela ga je i žestoko zažalila (VIDEO)

RASKRINKAVANJE SPONZORUŠE: Prvo ju je muvao kao siromašan momak i oduvala ga je, a onda se pojavio na besnom motoru... (VIDEO)

Poslednje istraživanje pokazalo je da su muškarci s manjim i srednjim platama emotivno dostupniji, verniji i bolji u krevetu.

Glavni aduti muškaraca sa manje novca su sreća, vernost i orgazmi. Tim se fenomenom bavio i profesor Adam Galinski sa Univerziteta Čikago koji zaključuje da će žene biti srećnije sa siromašnijim muškarcima pošto su oni manje licemerni u poređenju sa bogatima.

Foto-ilustracija: Profimedia, pixabay.com Foto-ilustracija: Profimedia, pixabay.com

Muškarci sa srednjim primanjima ljubazniji su kada upoznaju nove ljude nego bogatiji muškarci, piše časopis Psychological Science, prenosi 021.

Kada su autori studije posmatrali snalaženje bogatih i siromašnih muškaraca u društvu novih osoba, primetili su kako je druga grupa češće kao sredstvo koristila osmeh, kontakt očima i generalno su muškarci u njoj bili raspoloženiji za razgovor. S druge strane, bolja primanja dolazila su u paketu sa grubim i bahatim ponašanjem.


Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Muškarci slabijih primanja više se socijalno angažuju jer na taj način pokušavaju da uspeju, dok su osobe boljeg statusa već na svom cilju i vrlo često smatraju da im nisu potrebna nova poznanstva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    9. februar 2016 | 06:15

    Naši muškarci su seksualno zanemoćali zbog bede i besparice, brakovi pucaju zbog nemaštine. Ljudi su agresivni zbog siromaštva. Dolazim u Beograd na svaka 4 meseca i takvo stanje je vidljivo na ulici.

  • Nana

    8. februar 2016 | 20:16

    Srednja plata bar 2000€

  • goran wien

    8. februar 2016 | 19:43

    Niste naveli koja je to Srednja Plata.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA