Ako nećete da vas ostavi dečko, DRŽITE JEZIK ZA ZUBIMA i ove stvari NE pričajte drugaricama!

Vezu je vrlo lako rasturiti bepotrebnim ćaskanjem sa prijateljicama o ličnim stvarima, zato se suzdržite i sve će biti OK

  • 4

Žene su sklone deljenju tajni sa prijateljicama, pogotovo ako su upravo stupile u vezu ili brak. Ako se ne rešite te navike, možete upasti u neočekivane probleme.

MUŽEVI: Šokiraće vas šta sve vaše žene kriju od vas!

DA LI SU ŽENE GORE OD MUŠKARCA? Kada pričaju o seksu, ovih 14 stvari dele sa svojim prijateljicama!

Neke stvari je najbolje zadržati za sebe, piše Index.

Svi žudimo za tim da nas neko sasluša, da nam pruži podršku i da bude isključivo na našoj strani. Međutim, često se brbljanje o svemu i svačemu itekako može obiti o glavu. Ne samo da to može da uništi poverenje između vas i partnera, već saveti prijatelja moguda vas učine još zbunjenijom.

Foto-ilustracija: Foter/Anaïs Nannini Foto-ilustracija: Foter/Anaïs Nannini

Ove tri stvari ne delite sa vašim prijateljicama!

Detalji vašeg seksualnog života

Većina parova ima svoje seksi tajne, za koje se jedno od njih nada da neće biti otkrivene porodici ili prijateljima, bilo da se radi o omiljenoj pozi, brzini, dužini ili fetišu. To što se događa u vašoj spavaćoj sobi tiče se isključivo vas dvoje.

Njegov novac

Veličina plate, trošenje novca i dugovi su za većinu parova privatna stvar. Kad se radi o niskim primanjima ili velikim dugovima, muškarac bi mogao da se oseti manje vredno, ako zna da su vaše prijateljice dobro upućene u njegovu finansijsku situaciju. Takođe, nekim vašim prijateljima bi takođe moglo da bude neprijatno, ako se hvalite njegovim visokim primanjima, s obzirom na njihovu situaciju.


Foto: Promo Foto: Promo

Sve što vam je rečeno u poverenju

Možda je on s vama upravo podelio tajnu i zamolio vas da je ne delite sa drugima, očigledno s razlogom. Iako često dođete u iskušenje da je podelite s prijateljicama obavezno odolite. Ako znate da bi to mogloda ga povredi na bilo koji način, zadržite to za sebe, jer nikad ne znate kojim sve putevima može doći do njega. Ipak, ako je u pitanju nešto što morate s nekim da raspravite, potražite ili stručnu pomoć ili razgovarajte sa bliskom osobom, poput npr. mame, ako tema nije previše osetljiva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ddare

    9. februar 2016 | 13:37

    Zena da drzi jezik za zubima...heh pa lakse joj je na mont everest da se popne...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA