Imam, 31 godinu i OGROMAN penis. Pomozite mi da izgubim nevinost!

Ako ste mislili da je pozamašni polni organ prednost u muško-ženskim odnosima, grdno ste se prevarili. Iskrena ispovest mladića sa baš velikim penisom će vas sigurno ganuti

  • 26

Većina muškaraca bi mu pozavidela, ali on je očajan. Njegov preveliki penis ga sprečava u tome da uspostavi normalan odnos s devojkom, čak i ako je u pitanju eskort dama.

- Ima zaista ogroman problem. Oduvek sam znao da nije prosečne veličine, jer su ga komentarisali stariji momci u svlačionici posle treninga. Čak je dobio i svoj nadimak "razbijač bubrega". Svi muškarci bi želeli da imaju toliki penis, ali to uopšte nije tako dobra stvar. Nažalost, ja sam još nevin, a imam 31 godinu. Najbliže što je neka žena prišla mom penisu, jeste moja devojka koja ga je uzela u ruku, ali nije htela da spava sa mnomPokušao sam da imam seks s prostitutkom, ali čim ga je ugledala, vratila novac i pobegla. Molim vas, pomozite mi! Nesrećan sam - napisao je ovaj mladić kolumnistkinji lista Daily Mirror, Kolin.

Ovo je njen odgovor:

- Verujem da imaš veliki penis, ali mislim da to nije glavni problem. Čini mi se da je to što su te zadirkivali u školi zapravo presudno za sve tvoje probleme sa seksualnošću. To je zakočilo da u životu postigneš ono što želiš. Moguće je da ti stvarno imaš toliki penis, ali mislim da si samo umislio da bi to trebalo da ti predstavlja problem. Sigurna sam da će se, jednog dana, kad upoznaš pravu devojku, sve srediti samo od sebe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • топлистанадреалиста

    11. februar 2016 | 14:03

    Одмах га на фарму. Не постоји ниспе који Српске клаберке, старлете и турбопорнофолкпоп певаљке не могу да поглабају..... ако ишта више воле од тога....,не бирају мјесто да сагну главу или клекну на кољена.

  • Čabar

    12. februar 2016 | 13:01

    Rođo, ako jednog dana odlučiš da ga skratis, onaj "višak" nemoj da baciš nego me pozovi, meni baš taj "višak" fali!

  • maja

    11. februar 2016 | 22:00

    Ja volim ogroman penis

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA