6 signala da on nije tip za ozbiljnu vezu. Barem ne sa vama!

Ako želite ozbiljnu vezu, čim primetite ove "znakove pored puta", bilo bi dobro da ga zaboravite, jer su sve šanse da vaša veza neće uspeti

  • 0

Dosadilo vam je više da se vucarate sa neozbiljnim momcima, jer vam je preko potreban muškarac koji će da vas razume, poštuje i podrži u svemu. Nemate vremena za gubljenje i želite da onaj sledeći bude dečko na duže staze.

Ima li vaša veza potencijal za brak? Rešite ovaj test i saznajte odgovor!

Evo kako da nađete dečka koji će zaista da vas voli

Znamo da vam je teško da priznate sebi da on nije taj, ali što pre okončate beznadežnu vezu, to su veće šanse da se uskoro nađete u onoj kvalitetnoj.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ovo su znakovi koji će vam pouzdano, brzo i lako otkriti da on nije spreman za nešto više.

Flertuje s vama, ali vas ne poziva na piće

Bilo da se radi o kolegi s faksa, posla, dečku iz teretane i slično možete "provaliti" da mu je drago što vas vidi, ali nikako da vas pozove na piće. Bilo koja osoba koja želi ozbiljno zabavljanje, skupiće hrabrost i napraviće taj korak. Ako to ne učini, očito ga nešto koči.

Šalje vam poruke, ali nema vremena da se vidi se sa vama


Većina vas voli dopisivanje s osobom koja vam se sviđa i to je odličan način za upoznavanje. Ali nije u redu ako sve uvek ostaje samo na dopisivanju. Vrlo verovatno da on ima više takvih brojeva za dopisivanje, jer se očigledno radi o njegovom egu. Da je ozbiljan u svojim namerama, odvojio bi vremena za vas.

Foto-ilustracija: Foter/IAMMUSLIMAH2 Foto-ilustracija: Foter/IAMMUSLIMAH2

Tek je nedavno izašao iz duge veze

Kada su u pitanju takvi muškarci, verovatno je da ćete čuti onu "nisam spreman ni za šta ozbiljno, ali voleo bih da vidim gde će nas ovo odvesti". Vi u njegovim rečima pronalazite tračak nade za nešto više, ali je činjenica da ste potpuno izignorirale prvi deo rečenice, koji glasi "nisam spreman". Popijte čašu vina do kraja i pozdravite se s njim.

Vi uvek ugovarate viđanje

Kad ga nazovete i pitate ima li vremena večeras da se nađete, on će se naći s vama. Ali, ako to ne napravite, on vas sigurno neće prvi nazvati. I to nije definicija lenjosti, već nedostatka zainteresovanosti.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Nikad ne izlazite 

Vaša viđanja se svode na zajedničko kuvanje, gledanje filmova i maženje, tamo gde postoji 100 odsto šanse da vas neko ne vidi, u vašem ili njegovom stanu. Sve ostalo ne dolazi u obzir. Ko zna, možda je on već u vezi, a možda samo ne želi da se pročuje da se viđa s nekim da mu se ne bi smanjile šanse kod drugih devojaka.

Rekao vam je da nikad nije bio zaljubljen

Ovom izjavom on postaje vaš"ljubavni projekat", jer mislite da je razlog činjenica da on nikad nije upoznao pravu ženu, ali sada ste vi tu. Međutim, kada on sve iznenada prekine, tek tada ćete "progledati" i shvatiti da je do njega. A lepo vam je rekao.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA