TOP 5 muških izgovora kad neće da koriste kondom

Svakoj ženi se desilo da je upoznala muškarca koji je odbio da tokom seksa koristi prezervativ. Osim što je opasno i neodgovorno, ovakvo ponašanje je i krajnje detinjasto

  • 18

Kontracepcija je ženska stvar

 

Mnogo mladića koji bi da izbegnu stavljanje gumice, pokušavaju odgovornost da svale na ženu. Ubeđeni su da nema šanse da oni imaju neku polno prenosivu bolest, a veruju da zaštita od neželjene trudnoće ne bi trebalo da bude njihova svar. Ukoliko dama baš insistira, oni se pakosno izgovaraju time da bi onda ona trebalo i da ga kupi.

Svaki mu je mali

 

Ili ga steže, ili mu spada… Muškarci koji ne žele da stave kondom izmišljaće svakave budalaštine. U današnje vreme moguće je nabaviti veličinu za svakoga, a ako je nedavno tipu s brojem stopala 60.5 uspelo da nabavi patike, sigurni smo da svaki momak može pronaći komad lateksa koji će zadovoljiti njegove gigantske potrebe.

Osećaj bez njega je bolji

 

Ovo možda jeste istina, ali to ne znači da je iko spreman da, zarad malkice boljeg osećaja, rizikuje neželjenu trudnoću ili neku polnu boleštinu. Nažalost, seks u današnje vreme zahteva i nekakvu vrstu žrtvovanja. U protivnom, znate već i sami, kajanja nema.

Groznog je ukusa

 

U heteroseksualnoj vezi jedina osoba koja će osetiti ukus kondoma je eventualno žena. Svima koji koriste ovo kao izgovor možemo samo da poručimo da je ukus lekova protiv Side zasigurno gori.

Veruj mi, nikad nisam imao rizičan odnos

 

Muškarac koji tvrdi da je čist i da se testirao, tako da slobodno možete nastaviti bez kondoma, verovatno to kaže svakoj osobi s kojom spava. Uostalom, kako sme sebi da dozvoli da bude tako siguran da druga strana nije zaražena?

 

(Telegraf.rs / Index.hr)

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    11. maj 2012 | 16:17

    a sta je s nama kojima se spusti prilikom samog pokusaja da stavimo kondom ?

  • Uroš

    11. maj 2012 | 19:25

    Ne bi ni trebalo upražnjavati seks sa osobom koju ne poznaješ dovoljno dobro da bi znao njegovu/njenu prošlost i to da li ima seksualno prenosive bolesti. Jedini razlog bi trebalo biti neželjena trudnoća. Opet, razlika u muškom osećaju bez kondoma nije "Malkice bolji osećaj", već osećaj koji se graniči sa mirisanjem vrućeg hleba, i konzumiranjem istog.

  • Ani

    11. maj 2012 | 12:37

    Samo glupani i samozvane muskarcine ne koriste kondome i imaju ovakve izgovore. A jos su mi gluplje zenske koje pristaju na sex sa takvim klipanima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA