SPAVAO SAM S BRATOVOM DEVOJKOM, UBIĆE ME AKO SAZNA: Ispovest dečka kojeg je zaskočila "snajka"

Momak se žalio poznatoj britanskoj kolumnisktinji da je izdao brata i spavao sa njegovom devojkom, koja mu se jako dopada

  • 23

Koliko ljudi često varaju i sa kim sve uverite se tek kada čujete neku urenbesnu priču iz vašeg komšiluka, a ova koju vam prenosimo neće vas ostaviti ravnodušnim.

VERENIK ME JE VARAO S ROĐENOM MAJKOM: Ispovest žene koja je prošla kroz porodični pakao! (VIDEO)

Naime, momak se žalio poznatoj britanskoj kolumnisktinji da je izdao brata i spavao sa njegovom devojkom, koja mu se jako dopada. Ali njegovim mukama tu nije kraj...On se, takođe, i zaljubio u "zabranjeno voće".

- Sa svojim bratom sam u svađi, ubio bi me da sazna, ali spavao sam s njegovom devojkom i bilo je genijalno - započinje svoju ispovest 18-godišnjak, koji se s problemom javio poznatoj kolumnistkinji, Didri Sanders, koja godinama u listu "The Sun" odgovara na intimna pitanja u kolumni "Draga Didra".

- Brat ima 21 godinu, sav je pun sebe, pametnjaković, misli da je bogomdan. Radi u prodavnici slika, vaza i sličnih gluposti. Kad ga vidi, čovek bi pomislio da ima svoju umetničku galeriju. Ja imam 18, spremam državnu maturu, nemam pojma čime ću se baviti u životu još, ali sigurno nemam nameru da budem prodavac - kaže neimenovani mladić, a prenosi Jutarnji list.

- Devojka mog brata je predivna. Ima 19 godina i delom je Francuskinja. Jako je otmena i egzotična. Čim sam je ugledao, svidela mi se, a imam osećaj da sam se i ja njoj svideo. Brat je u petak uveče trebao da je izvede na večeru, ali ona je ipak došla do nas kući. Kako se on još nije vratio s posla, rekao sam joj da sedne i pričeka ga. U tom je trenutku je dobila SMS, moj brat joj je javio da će kasniti -  prepričava mladić.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

- U frižideru je bilo kola-kole pa sam joj ponudio limenku. Rekla je može, ali ako ću i ja popiti jednu. Doneo sam nam piće i seo pored nje. Nosila je minić i neverovatno razotkrivajući top. Izgledala je sjajno i jako sam se napalio. Počela me zadirkivati, rekla je da joj izgledam zgodno, a zatim se nagla prema meni i poljubila me. Nisam mogao da odolim i sledeće čega se sećam je da smo oboje završili na podu i imali seks. Sramota me da kažem, ali bilo mi je to prvi put... -  kazuje 18-godišnjak.


- Sve je ispalo dobro, zapravo predobro, svemirski! Ali nju je tada počelo da brine da bi se moj brat mogao vratiti i uleteti u kuću. Moram priznati da je i meni sinulo da bi se to moglo dogoditi. Zbrisala je u noć rekavši mi da bratu kažem da nije mogla da ga čeka. Ja nisam mogao da mu izađem na oči, otišao sam u pab sam samcat. Nisam mogao da verujem što sam napravio. To je bilo u petak, a evo sada je više ne mogu izbaciti iz misli. Zaljubljen sam - priznaje mladić.

- Da joj kažem da se spetljala sa pogrešnim bratom i da bi trebala biti sa mnom ili da probam sve da zaboravim - upitao je na kraju Didru.

Ona mu je odgovorila kontra pitanjem radi li se zaista o ljubavi ili samo o seksualnom uzbuđenju.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Požuda je moćna stvar, ali nisam sigurna da je vredna gubitka vlastitog brata, ma koliko ti on išao na živce. Nemoj misliti da bi on tek tako odmahnuo rukom i prešao preko toga. Nadam se da te neće ubiti, ali moglo bi biti problema - navodi Deidre.

- Naravno da ne možeš da zaboraviš što se dogodilo, ali nemoj srljati u nešto za šta ćeš zažaliti. Emocije su jake, ali su u tvojim godinama jako promenljive. Ako si siguran da si zaljubljen i da želiš da produbiš vezu s njom, prepusti njoj sledeći potez. Ti si pokazao što želiš, ali na njoj je da odluči s kim želi da bude - savetuje Deidre.

- Možda ona samo želi da se zabavlja, možda nije spremna za nešto ozbiljnije. U tom slučaju treba da se držiš podalje od nje.nje. Ali, ako ona misli ozbiljno, onda idi polako. Reci joj da prekine s tvojim bratom i da prođe neko vreme pre nego započen vezu s tobom - zaključuje na kraju Deidre.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zule

    22. februar 2016 | 00:39

    Bice batina, nije dobro uradio, iako se vidi da ona i nema neki moral, on je isto pogresno uradio. Trebao je prije toga porazgovarati sa bratom i pokusati mu objasniti kakva je ona. Ovako crn obraz za citav zivot.

  • Filip

    22. februar 2016 | 00:11

    Samo pumpaj, shvatiće brat :-)

  • Levu

    22. februar 2016 | 21:52

    Trebao si je izbaciti iz kuce i uraditi ono pravo.Biti cist i reci svom bratu.I ne pasti na provokaciju.Uradis tako i boli te uvo sta ce posle biti sa njima.Budes pravedan i cist i ne opterecujes se sa time dal ce ti brat poverovati.To sto je on takav ne znaci da treba da mu kreses devojku.Ako je to uradila sa tobom uradi ce i sa crnim djavolom...Engleske gluposti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA