Ovako izgledaju SAVRŠENE GRUDI

Šta vi smatrate savršenim ženskim grudima? Evo šta kažu stručnjaci koja je to veličina i oblik

  • 1
Keli Bruk Foto: Profimedia

Ukusi su različiti i niko ne može tačno da kaže kakve su grudi najlepše. Međutim, izgleda da ipak postoji oblik koji je većini muškaraca najlepši, odnosno, najviše ih privlači.

12 TIPOVA GRUDI: Proverite koji ste, pa saznajte šta to govori o vama!

Možda će vas iznenaditi da to nisu ogromne grudi! Britanski naučnici sproveli su istraživanje na uzorku od 1.315 muškaraca i žena kako bi saznali koji je oblik najpopularniji, piše Index.

Ispitanici su pregledali i ocenili velik broj fotografija na kojima su ženske grudi, a naučnici su na kraju došli do zaključka da "savršena formula" postoji. Najbolje su ocenjene grudi prirodnog oblika, pri kojem se 55 odsto dojke nalazi ispod bradavice, a 45 odsto iznad bradavice.

Naučnici naglašavaju kako je to oblik grudi prikazan na slavnom grčkom kipu, Milanska Venera. Otkriveno je i kako okrugle, plastične grudi više nisu u modi, već i muškarci i žene preferiraju prirodni oblik.

Foto: Profimedia/Fancy Foto: Profimedia/Fancy

Ovo istraživanje sprovedeno je sa zaista lepim ciljem - kako bi plastični hirurzi mogli da kreiraju što lepše i prirodnije implantate za žene kojima je potrebna rekonstrukcija zbog raka dojke.

Jedno drugo istraživanje, pokazalo je da najlepše grudi od poznatih ima Keli Bruk, čije grudi takođe odgovaraju formuli 45 : 55.


Gotovo savršene grudi od poznatih imaju još Megan Foks, Miranda Ker i Keti Peri, kaže londonski doktor Patrik Maluči, a ni Britni Spirs nije loše prošla u istraživanju.

Foto: Twitter/@katyperry Foto: Twitter/@katyperry

Možda će vas iznenaditi, ali u tom istraživanju najgore su prošle Lindzi Lohan i Rijana, čije grudi nisu bile primamljive ispitanicima.

Još jedno istraživanje, takođe sprovedeno u Velikoj Britaniji, i to na Univerzitetu Vestminster, pokazalo je da muškarci idealnom veličinom smatraju korpu C, ili što bi naši muškarci rekli, trojka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA