KLITORIS NIJE DASKA ZA HOBLOVANJE: Greške muškaraca zbog kojih im žene uskraćuju seks

Žene neće lako da oproste greške nijednom muškarcu, pogotovo ako samo i pomisle da mu je stalo više do seksa nego do nje

  • 0

Muškarci imaju izražen ego, pogotovo kad je seks u pitanju i zbog toga se žene često osećaju iskorišćenim. Međutim, ne radi se o tome da muškarcima nije stalo da žena uživa u seksu, već se greške upravo kriju u preteranom trudu.

Ove dve reči su ključne za vrhunski orgazam! I muški i ženski

I muškarci glume orgazam! Možete li da pretpostavite zašto?

TANTRIČKI SEKS: Postignite najjači orgazam u životu. Evo i kako

Žene umeju da budu surove prema muškarcima koji pogreše tokom seksualnog odnosa, čak su u stanju da ih kažnjavaju apstinencijom.

Muškarci, ovo je i više nego dovoljan razlog da obratite pažnju na svoje ponašanje. Ispravite svoje greške!

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Nemojte ni da pomislite da znate šta žena želi

- Mnoge žene, kao i pre 20-30godina, i danas glume orgazam. Ukratko, moguće je da žena uopšte ne uživa u seksu, a da vi to ni ne znate - objašnjava Ijan Kerner, poznati seksolog.


Savet: Nemojte da se bojite da postavljate pitanja tokom seksualnog odnosa. "Je li ti ovo prija?" ili "Želiš li da nastavim?" su savršeno nežna pitanja na koja će svaka žena pozitivno odreagovati. Može da se desi i da spontano dobijete uputstva o tome šta ona želi.

Foto: Profimedia/Corbis Foto: Profimedia/Corbis

Orgazam se ne dešava sam po sebi

- Kod većine seksi poza nema direktne stimulacije klitorisa pa više od 80 odsto žena izjavljuje da seksualni odnos nije dovoljan da bi doživele orgazam. Žene mnogo češće mogu da dožive orgazam tokom oralnog seksa, nego kod samog seksualnog čina - kaže Kerner.

Savet: Pokušajte da shvatite da i žena nekad želi da bude dominantna, a to je upravo zbog toga jer zna male cake iz iskustva samozadovoljavanjem i vaše je da je ispoštujete. Ne bi bilo loše da predložite korišćenje vibratora dizajniranog za parove. Zapamtite da vam seks igračke nisu neprijatelj, nego vaša desna ruka.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Klitoris nije daska za hoblovanje

Većini žena treba stimulacija klitorisa da bi doživela orgazam, ali stvari su složenije nego što mislite i to najčešće jer ne razumete anatomiju klitorisa.

Savet: Za one koji ne znaju, klitoris liči na jedan dugmić, koji se malazi sa prednje strane malih usnica i prepun je nervnih završetaka. Svaka grubost ili prejaka stimulacija ovog dela može samo da povredi ženu. Vrh klitorisa, uostalom, nije jedino što treba da vas zanima, jer orgazam može da izazove i stimulisanje neke tačke sa strane. Lagano šetajte prstom i obratite pažnju na gestikulaciju partnerke.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Ne prelazite granice

Muškarci imaju "širok spektar" seksualnih fantazija, ali ako preterujete, žena će se osetiti prisiljeno da radi nešto što ne želi, ili nešto na šta nije spremna. Sve što će ona zaključiti je da nemate nikakvu granicu.

Savet: Pokušajte bez drame da pričate sa partnerkom o svim eksperimentima koje biste pokušali. Ako su to neke stvari koje se kose sa njenim normama, onda ćete znati da to više ne treba da predlažete, Međutim, postoji šansa da je iznenadite nečim o čemu do sad nije razmišljala i onda postoji šansa da pokušatesa inovacijama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA