Želite nešto više od prijateljstva? Ako uradite OVU STVAR, smuvaćete ortaka ISTOG ČASA!

Bilo da ste muško ili žensko imate pravo da budete zaljubljeni u svog prijatelja, a ovo su trikovi kako da zaljubljenost pretvorite u ostvarenu ljubav

  • 0

Opšte je prihvaćeno da ne postoji muško-žensko prijateljstvo, ali uglavnom zbog tvrdnje da muškarci svaku devojku prvenstveno gledaju kao ženu, a zatim kao prijatelja. Ali, nije retka situacija da je upravo devojka ta koja je zaljubljena u svog druga i želi da samo za sebe, a onda nastaju problemi.

Imate puno ortaka? Evo kakav vas ljubavni život čeka!

PRIJATELJI NA 40 DANA POSTALI MOMAK I DEVOJKA: Evo šta se dogodilo... (VIDEO)

"Friend Zone" je izraz koji se na internetu oformio već davno, a li još uvek nije dobio adekvatan srpski prevod.

"Friend Zone" je,  baš kao što i bukvalni prevod kaže zona prijateljstva, u kojoj najčešće jedna osoba želi samo prijateljstvo, a druga nešto više. Međutim, postoji i druga situacija u kojoj se prijatelji pozivaju na ovu sigurnu zonu, a to je kad iz bilo kog razloga kratkotrajno pređu granicu prijateljskih odnosa, a oboje žele da se "vrate nazad", piše Index.

Printskrin: Youtube/joeyheartrachel Printskrin: Youtube/joeyheartrachel

"Friend  Zone" ne treba mešati sa pojmom prijatelja sa povlasticama, jer ovi drugi uglavnom nemaju problem sa svojim odnosom.

Devojke, koje su zaljubljene u svog najboljeg druga, vrlo dobro znaju o čemu je reč, a evo i kako da se izvučete iz tog groznog, začaranog kruga zvanog "Friend Zone".


Prestanite da mu popuštate

Iako vam je sve što on kaže je tako pametno i smešno i super, budite realni! Sigurno postoje situacije u kojim biste mu rekli toliko toga, ali ćete sve to prećutati, jer ga ne želite da ga kritikujete. Ako želite da vas poštuje, a ne da vas vidi kao osobu koja kima glavom na sve što on kaže, promenite taktiku.

GIF GIF

Udaljite se

Ako ste stalno s njim, nikad mu nećete nedostajati. Udaljite se, bavite se samo sobom i dopustite mu da shvati da je život bez vašeg prisustva prazan.

Pokažite mu da vas žele drugi momci

I pored toga što vas smatra svojom prijateljicom, velike su šanse da će biti ljubomoran kad vidi da vas drugi muškarci žele. Otkrijte mu da ste poželjni i da je srećnik što mu poklanjate svoje vreme.

gif, prijatelji

Nemojte da budete navalentni

Vi biste bili s njim sve vreme, svaki dan i nikad vam ne bi bilo dovoljno, ali time ništa ne postižete. Ako mu pokažete da možete da opstanete i bez njegove pažnje, veće su šanse da će on shvatiti da ne može da živi bez vaše.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA