KAKAV KLOŠAR: Izašla je na dejt, a kad je ODBILA SEKS, tražio je da mu vrati PARE za večeru i gorivo

Momak s kojim je izašla definitivno voli niske udarce. - Potrošio sam 30 dolara na gorivo i piće koje sam platio "siromašnoj guzi" - napisao joj je u poruci

  • 9

Arijel Musa je jedna od mnogih devojaka koja je pokušala da nađe dečka preko interneta. Na Tinderu je počela dopisivanje s dečkom koji se predstavio kao Endri i sve je teklo ok. Kada su se odlučili da se vide uživo, Arijel nije ni slutila šta je čeka nakon dejta.

Endri je bio pristojan za vreme susreta u baru, ali nije osetila nikakvu hemiju prema njemu, piše VečernjiList.

- Njegova ličnost i način na koji me je gledao su me uplašili - ispričala je ona.

Zato mu je na kraju dejta jasno dala do znanja da ne želi da se upušta ni u kakvu vezu i seks s njim. A onda su joj se potvrdile crne slutnje o njegovoj ličnosti. Poslao joj je poruku da je želeo sa njom seks, a ona mu se ispričala zašto ga je odbila.

Endri je nastavio sa neprijatnim porukama nakon što je dobio "odbijenicu" što je očigledno udarilo na njegov ego.

- Izgledaš kao osoba koja traži zadovoljstvo, zašto me onda odbijaš? Ti si takva vrsta žene s kojom nikada ne bih bio u vezi, s tobom bih samo seks. Uživaj u svojoj mladosti, jer kada te iskoriste više niko neće hteti da bude s tobom, ostaćeš sama zauvek.


Napisao joj je i da je "niži oblik života" i da je ni njena porodica ne voli. Nakon što ju je izvređao, napisao je i da je potrošio 30 dolara na izlazak s njom, na gorivo i piće koje je platio "siromašnoj guzi". Potrošio je, tvrdi, i svoje vreme da bi samo dobio odbijenicu.

- Šta sam ja neka prostituka ili šta? - upitala ga je u poruci Arijel i dobila opet neprijatan odgovor.

- Ako nema ništa od seksa, onda moraš da mi vratiš novac koji sam zbog tebe potrošio - napisao je.

Ove stvari se sigurno dešavaju mnogo češće ali se za to ne sazna. Arijel je pokazala svojoj prijateljici poruke, a ona je odlučila da ih objavi na Tviteru i javno progovori o tome na kakve sve osobe možete da naletite na raznim onlajn platformama za upoznavanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA