Ovaj VIBRATOR je toliko PAMETAN da vašu vaginu RAZUME bolje od svakog muškarca! (FOTO) (VIDEO)

Liz Klinger je oduvek želela da napravi spravu koja će ženama omogućiti da upoznaju same sebe, jer je odrasla u konzervativnoj porodici u kojoj je bilo sramota pričati o seksu

  • 12

Svaka žena teži da što češće doživljava orgazam, ali mnogima je upravo to noćna mora. Seksolozi savetuju korišćenje vibratora i drugih seks igračaka, jer je na taj način najlakše da upoznate svoje "slabe tačke".

Evo kako OBOJE da doživite orgazam, baš UVEK!

Evo kako treba da STENJETE tokom seksa da bi vam ORGAZAM bio JAČI oboma

Kompanija "Lioness" iz Kalifornije je izumela pametni vibrator koji svakoj ženi omogućava da maksimalno upozna sopstveno telo i ono što joj prija. Na ovaj način damama je omogućeno da tačno znaju koje trajanje seksualnog odnosa im najviše prija, kao i u kojoj pozi najlakše doživljavaju orgazam, piše "Mirror".

Ako imate zdravu vezu, pametni vibrator može da vam ulepša seks sa partnerom, jer ćete moći da mu ukažete na sve ono što vas čini srećnom.

Printskrin: Youtube/Viral Tv Printskrin: Youtube/Viral Tv

Liz Klinger, saradnica na ovom projektu u kompaniji "Lioness" kaže da su seks igračke mnogo pomogle ženama da dožive najbolje moguće orgazme. Ipak, ona tvrdi da je pametni vibrator otišao i korak dalje. Sada imate priliku da analizirate svoje telo pomoću podataka koje ovaj vibrator šalje aplikaciji na telefonu.

Poznato je da pomoću aplikacija možete da merite puls tokom fizičke aktivnosti, kao što možete da merite i kilometražu koju ste pretrčali ili kalorije koje ste tim putem utrošili. Međutim, od sada će vam biti dostupno da izmerite intenzitet i trajanje seksualnog odnosa na sličan način.


Naime, pametni vibrator vam pruža mogućnost da odaberete sopstveni ritam, ali i da ga memorišete i pošaljete podatke na mobilni uređaj, da biste imali priliku da se što bolje upoznate sa svojim telom.

Ovaj projekat je za manje od četiri dana od postavljanja na sajt "Indiegogo" doživeo potpunu ekspanzijiu.

Foto: IndieGoGo/Lioness Foto: IndieGoGo/Lioness

Ipak, mnogi su se zapitali gde odlaze prikupljeni podaci i da li je bluetooth u ženinoj vagini aktivan. Autori su objasnili da se bluetooth automatski gasi, a da uređaj pamti 45 minuta sadržaja koje sami možete koristiti i da su podaci anonimni, šifrovani i strogo zaštićeni.

Uređaj možete da nabavite po ceni od 200 evra.

Foto: IndieGoGo/Lioness Foto: IndieGoGo/Lioness

Liz Klinger je obrazložila da je oduvek želela da napravi spravu koja će ženama omogućiti da upoznaju samu sebe, jer je odrasla u konzervativnoj porodici u kojoj je bilo sramota pričati o seksu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    20. april 2016 | 00:27

    Moj muz ima najbolji vibrator...zna tacno sta I kako treba.

  • Nikola

    20. april 2016 | 06:49

    Jbt dokle ide ovaj svet još malo necemo ni praviti decu kupovacemo ih u radnjama..."pametnu decu"...ccc strašno pustite nas da uživam u onome što nam je Bog dao.A ovo za podatke svi su oni strogo cuvani dok ih neko ne otkrije to znamo zadnjih godina...hm

  • Hugo

    20. april 2016 | 09:37

    Ima li kakav i za dupe ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA