Ovo su tri najsavršenije poze za ORALNI SEKS

Ako se ovako namestite za oralni seks, doživećete nešto drugačije od svega do sada

  • 12

Kad je oralni seks u pitanju, svi pričaju samo o tehnici, a niko ne pominje koje su to poze najzgodnije. Nije bitna tehnika ako vam je nezgodno. Evo koje su poze najzgodnije.

Postanite BOGINJA oralnog seksa! Evo i kako

1. Uobičajena poza

On stoji, a vi ste na kolenima. Zvuči jednostavno, zar ne? To i jeste vrlo jednostavno, ali postoji još nekoliko jednostavnih stvari kojima možete ovaj položaj učiniti lepšim i za sebe i za njega. Prvo je shvatanje da ćete usmeravanjem lica i usta prema plafonu, smanjiti refleks gušenja. Drugo, koriste svoje ruke. To ne samo da će poboljšati stvari za njega, već ćete i vi biti u mogućnosti da kontroliše intenzitet igre i sprečite potencijalne neprijatne situacije, kao što je to da on ode preduboko.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

2. Vi na leđima

Ovu takođe uobičajenu pozu, u kojoj on vama, pruža zadovoljstvo, možete dodatno začiniti jednim vrlo jednostavnim trikom, a on podrazumeva da vaša glava visi preko ivice kreveta tokom toga. Naravno, nemojte preterivati, ali bitno je da vidite zid na suprotnoj strani sobe.

3. On iznad vas

U ovoj poziciji, muškarac ima potpunu kontrolu, a radi se o onoj u kojoj vi morate da legnete na leđa i stavite nekoliko jastuka ispod glave, kako biste je poduprli. On mora da klekne iznad vas, tako da mu kolena budu ispod vaših pazuha. Dalje ne treba objašnjavati. Isto to možete isprobati i tako da ste vi gore.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    28. april 2016 | 14:21

    Sve tri poze su extra....al poza br.1 je vrh...

  • Lebowski

    29. april 2016 | 14:48

    Ja naspram nje, ona lezi na ledjima, jaja su joj na čelu a kobas ispruzen :D

  • Jovana

    29. april 2016 | 14:14

    Najboljia oral poza je 69, ubedljivo. Mada, moj dečko najviše voli ovu br.3, bez obzira ko je gore.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA