PRIZNAO JE ŽENI DA JE I ON ŽENA: Njena reakcija je sve samo ne očekivana! (FOTO)

Brak Džuli i Džastina Smitiz iz Aberdinšajera bio je u krizi godinama i sve je vodilo ka razvodu, ali posle njegovog velikog priznanja, sve se promenilo

  • 5

Brak Džuli i Džastina Smitiz iz Aberdinšajera bio je u krizi godinama i sve je vodilo ka razvodu. Jednog dana Džastin je odlučio da prizna supruzi da se oduvek osećao kao žena i da želi da promeni pol. Ta spoznaja uzburkala je sve, ali je Džuli odlučila da ostane uz svog partnera bez obzira na sve.

Džastin je nakon 15 godina braka priznao da je "žena rođena u telu muškarca". Odlučio je čvrsto da će da promeni pol, što je moglo da ga košta braka i dece. Ali, supruga Džuli je odlučila da mu pruži podršku.

Tri krizne situacije koje dovode do razvoda

Kada je počeo s procesom tranzicije, Džulijino samopouzdanje je poraslo i njihov brak je ojačao. Sada su, ističe, toliko srećni da planiraju da obnove bračne zavete.

POŠTUJ MUŽA SVOGA, DAJ MU I KAD NE ŽELIŠ: Ovi crkveni saveti su digli region na noge

- Bili smo nesrećni. Toliko smo se udaljili da smo mislili da je braku došao kraj. Ali kada je Džastin iskreno rekao u čemu je problem i da je on ustvari ona, počeli smo da se zbližavamo. Volela sam ga/je kao osobu, ne zbog pola ili izgleda. Prevazišla sam šok i shvatila da neke stvari ne treba da se promene. Nova Džastin je unela sreću i samopouzdanje u brak. Sada je duša i život naše veze. Hrabra je, puna samopouzdanja i brižna. Ko ne bi želeo da bude u braku s takvom osobom. Bilo je teško tada, ali sada sam srećna - rekla je Džuli.

Čuvena porno-glumica se razvodi od električara, plakaćete od smeha zbog čega! (FOTO)

Džastin ističe da je godinama bila u zabludi i plašila se da kaže Džuli u čemu je problem jer nije želela da izgubi nju i decu. Ali to je uticalo na njihov brak koji se gotovo raspao.


- Tada sam odlučila da joj kažem. Bila je uznemirena na početku, ali kada se smirila, pružila mi je podršku i sada smo bliže nego ikada. Naša porodica je nekonvencionalna, ali nikada nismo bili srećniji - rekla je Džastin.

Foto: justine.smithies.me.uk Foto: justine.smithies.me.uk

Pošto je postala Džastin, počela je borbu za transrodne osobe i njihova prava, pa je podelila priču sa svetom.

- Želim da naglasim da ja nikada nisam promenila pol. Ja sam uvek bila žena iznutra, samo su moji delovi tela bili drugačiji i uklonila sam ih hirurškim putem - kazala je Džastin.

HOROSKOP I RAZVOD: Ova tri znaka će sigurno imati više od jednog braka!

Par se upoznao 1991. godine kada je Džuli imala 16, a Džastin 19 godina. Posle nekoliko godina počeli su da žive zajedno i dobili su sina Kamerona, pa su se venčali. Ćerku Morgan dobili su 2001. godine, a ubrzo i treće dete. Džastin je radio dugo, dok je Džuli pazila na porodicu. Ključni trenutak je bio kada su oboje shvatili da se uprkos promeni pola ništa neće promeniti između njih kada su u pitanju emocije. Veći deo familije prihvatio je ovu promenu.

Foto: justine.smithies.me.uk Foto: justine.smithies.me.uk

U 2013. godini Džastin je operisala vilicu i smanjila čeonu kost, a potom i polni organ. Nažalost, nekoliko sedmica nakon toga, njihov 15-godišnji sin Kameron preminuo je posle tragičnog pada.

NIKAD VIĐENO: Ovako izgleda operacija promene pola, kad muškarac postaje žena (VIDEO)

- Zajedno smo patile, plakale i žalile. Ali, odlučile smo da dugujemo Kameronu da nastavimo svoje živote i učinimo ga ponosnim - rekla je Džastin.

Ona je u oktobru imala operaciju grudi i njena transformacija je time okončana. Sada planiraju obnovu zaveta, a to će učiniti ispred mnogo gostiju i u belim venčanicama.

(Telegraf.rs / Izvor: klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA