≫ 

Imali smo divlji seks, a onda sam čuo kako mi je penis pukao! Za minut je bio potpuno modar (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Nesrećni čovek je detaljno opisao taj bolni trenutak kad je čuo kako mu se penis slomio. Evo šta je rekao

  • 1

"Ne daj bože nikome", što bi rekao naš narod. Ovaj nesrećnik je za nekoliko trenutaka prošao put od vrhunca zadovoljstva do agonije bola zbog loma penisa tokom seksa.

Čovek je tokom divljeg seksa čuo svoj penis kako puca, a odmah zatim je osetio neverovatan bol. Požurio je u bolnicu, a kada je stigao, penis mu je bio potpuno crn i iskrivljen pod čudnim uglom, kažu doktori, piše DailyMail.

Penis nema kost i ne može da se polomi na taj način, ali celom dužinom se protežu dve cevčice koje imaju slične posledice kao da je u pitanju pravi lom.

Lom je uzrokovao pucanje membrane "Corpus cavernosum", zbog čega je došlo i do krvarenja. Zbog toga je morao hitno da bude podvrgnut hirurškom zahvatu.

Fraktura penisa se dešava kada u erekciji dođe do nagle traume uzrokovane jakom silom, što se može dogoditi tokom divljeg seksa, ali postoji nekoliko slučajeva da se to desilo i tokom masturbacije.

Foto-ilustracija: Foter/Dallas Krentzel Foto-ilustracija: Foter/Dallas Krentzel

Od 1924. do danas, zabeleženo je ukupno 1.600 slučajeva frakture penisa. Brazilci su sproveli istraživanje kako bi utvrdili koji su najčešći uzroci ovoga i zaključili da do loma najpre može doći tokom seksa u pozama gde je žena odozgo - kaubojka i obrnuta kaubojka.

Lekari upozoravaju da lom penisa može da dovede do trajnih posledica i da to treba svatiti ozbiljno.


Pogledajte kako izgleda kad čovek ne ode na vreme u bolnicu zbog frakture penisa. Upozoravamo, video je uznemirujući i možete ga pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA