Muž zatražio razvod prve bračne noći, ali nikad nećete pogoditi zašto!

Nekad su muškarci, posebno u islamskim zemljama, “vraćali mladu” ukoliko bi se ispostavilo da se “nije čuvala za muža”, odnosno da nije više devica. A danas...

  • 9

Samo par sati od venčanja, novopečeni mladoženja iz Saudijske Arabije zatražio je razvod. Kako se ispostavilo, njegova nevesta je prve bračne noći imala pametnija posla od toga da prvi put u životu vodi ljubav sa svojim mužem.

ČEKALI SMO NA SEKS DO PRVE BRAČNE NOĆI: Jezive ispovesti parova koji su nevini ušli u brak

PRVA BRAČNA NOĆ IZ PAKLA: Šokiraćete se kako su SVIREPO nekad mlade GUBILE NEVINOST!

Istog trenutka kad su ušli u hotelsku sobu, mlada je, umesto da se spremi za bračne dužnosti, dohvatila telefon i krenula da razmenjuje poruke sa svojim drugaricama. Kad je muž pokušao da joj se približi i da je zavede, ona ga je potpuno ignorisala.

Zbunjen ovakvim ponašanjem, pitao ju je šta je to toliko važno, što ne može da sačeka sutra, a ona mu je odgovorila da joj prijateljice čestitaju što se udala i da mora da im odgovori.

Foto: Profimedia, newsroom.fb.com/ Foto: Profimedia, newsroom.fb.com/

Nakon nekog vremena, mladoženja joj je otvoreno zatražio da ostavi telefon. Međutim, ona se razbesnela i odbila to da uradi, prenosi Independent.

Na pitanje “da li su ti važnije drugarice ili ja”, ona je iskreno odbrusila “one, naravno”. U svađi koja je usledila, mladoženja je rekao ženi da se razvodi od nje i napustio hotel.


Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Kako priča đuvegijin rođak, on je odmah podneo zahtev za razvod. Čak ni sud nije uspeo da ih pomiri, jer mladoženja nije mogao da oprosti ovako tešku uvredu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA