LEDENE SEKS-IGRICE: Evo kako da rashladite vrele noći

Oduševite svog muškarca hladnim seksualnim predjelom i doživećete zajedno nešto što nikada niste do sada

  • 0

Poznato je da je predigra najvažniji začin za fenomenalan seks. Zato uvek, ali baš uvek, treba da se potrudite da partneru i sebi priredite što je moguće bolje zagrevanje. Ako niste znali, u tome može da vam pomogne kockica leda.

Začinite PREDIGRU ovim fantazijama i vaš muškarac će da POLUDI OD SREĆE!

5 načina da predigru učinite zanimljivijom

Uključite sve svoje resurse da ostvarite seksualne fantazije, a u tome vam uvek mogu pomoći stvarčice koje su vam na dohvat ruke, piše Index.

Zadovoljite svog muškarca, pa ćete ubrzo i vi biti zadovoljeni.

Evo nekoliko zanimljivih načina, koji će vam se i te kako svideti.

- Iskoristite kockicu leda da biste njom prešli preko njegovog golog tela, a zatim prko svih tih mesta pređite i jezikom. Promena temperature će istog trenutka povećati njegovo zadovoljstvo.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia


- Kocku leda manje veličine ubacite u svoja usta, a zatim je prenesite u njegova. Kako ona postaje sve manja, lakše ćete je sakriti, a potraga jezikom će biti jako zanimljiva.

- Stavite kockicu leda u njegovu ruku, pa ga navedite da pravi krugove po vašim grudima, sve do glavne tačke i jedne od glavnih erogenih zona - bradavica.

- Kad smo kod erogenih zona, preko kojih on isto tako može da prelazi ledom, za još senzualniji osećaj na koži navedite ga da se pozabavi zglobovima, unutrašnjim stranama kolena i laktova, i zadnjim delom vrata.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Tokom oralnog seksa, zamolite ga da naizmenično dodiruje klitoris ledom, a zatim ustima i jezikom. Tajna je u promeni toplote, koja može da izludi baš svakog.

- Stavite kockicu leda između vaših grudi i pustite da se ona malo otopi. Sledeće što treba da uradite je da zamolite dečka da tamo stavi svoj penis da vas njime masira.

- Zabacite njegov penis unazad, tačnije prema stomaku, a zatim kružnim pokretima, krenite kockicom leda od korena prema vrhu penisa. Ovo možete da izvedete i uključivanjem usta i jezika, zavisi od vaše spretnosti.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

- Posle seksa, iskoristite preostale kockice leda za hlađenje tela. Počnite od korena vrata, niz kičmu, pa sve do kraja leđa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA