MUŽ JOJ JE DOSADAN: "Varam ga svaki dan, umro bi da to sazna"

Supruga je opisala kao "predivnu osobu", ali kaže da među njima nema hemije

  • 39

Jedna žena je odlučila da progovori o nesrećnom životu sa svojim suprugom, ali i o tajnoj vezi s ljubavnikom. U ispovesti za Daily Star ispričala je kako ne želi da ostavi supruga jer se boji da će on umreti od tuge, ali ne planira da prekine vezu s ljubavnikom zbog kog se oseća živom.

Supruga je opisala kao "predivnu osobu", ali kaže da među njima nema hemije. Tokom seksa razmišlja o tome šta mora da kupi ili koja bi pesma pristajala njenom pogrebu. Supruga laže da joj je tokom seksa bilo predivno.

- Mislim da i on zna da me do orgazma neće dovesti pa sve da vodimo ljubav i do Božića - napisala je u ispovesti i dodala kako je zbog toga započela ljubavne afere.

- Varam supruga svakodnevno, jer je naš brak dosadan. Žudim za strasti, treba mi pravi muškarac - poručila je nesrećna žena i dodala kako žudi za onima koji su lukavi i koje je teško kontrolisati.

GOLOGUZI ŠVALER: Bio sa ljubavnicom, ali kad se njen muž vratio u stan pobegao je i visio na klimi na DESETOM SPRATU! (VIDEO)

Trenutno joj je ljubavnik bivši pljačkaš banaka dok su ostali bili lopovi ili trgovci automobilima.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- S trenutnim ljubavnikom uživam u divljem seksu posle kog sam potpuno iscrpljena za bilo šta u krevetu sa svojim mužem - napisala je. Kaže kako ide da legne pre svog supruga i da se, ako ne spava, pretvara da spava.


Uhvatio je ženu da ga vara. Snimio je golu i objavio video na internetu kako bi je POSRAMIO pred celim svetom! (VIDEO)

- U jednom se trenutku osećam živom, a u drugom se gadim sama sebi i osećam krivicu. Na nedavnoj zabavi čula sam kako suprug govori prijatelju da me voli svim srcem i da ne može da živi bez mene. Rekao je kako bi umro kad bi se s nama nešto dogodilo - navodi se u ispovesti.

(Telegraf.rs / Izvor: vecernji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maestro

    14. jul 2016 | 00:15

    Nismo mi muškarci ni promil svesni šta sve mogu žene da nam prirede.

  • Millos

    14. jul 2016 | 09:05

    Posle je problem ako popije močugu preko ledja, posle je on nasilnik za razne institucije, posle one frigidne neostvarene žene laju na sva usta o svojim pravima! Najuri to na ulicu ko dzukelu smesta...Čuj, žao bi joj bilo njega, PU!

  • Vladimirovič

    13. jul 2016 | 22:49

    A muž možda tri puta gori i lukaviji od ljubavnika haha .. i pjeva varale me mnoge i ja sam ih varao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA