≫ 

Imala sam divnog muža, divnu decu, divan život, ali NISAM BILA SREĆNA! Evo zašto sam sve to napustila i krenula u nove priče

– Jednog dana sam sedela na kafi sa dve najbolje prijateljice, i one su mi rekle: “Ugasila si se“. I to je bilo sve što mi je trebalo - počinje svoju priču Karli. Iako će vas njena ispovest razbesneti, pokušajte da je razumete

  • 8

Šta da radite kada vam se brak raspada i jedino što želite je da se okrenete i odete? Ali iznova odlučujete da ostanete zbog dece, zbog uloženog vremena i truda, i tako nastavljate da gubite sebe u braku bez sreće. Blogerka Karli Izrael je na sajtu Huffington Post podelila svoju priču o tome kako je odlučila da se razvede i šta je iz toga naučila.

- Zatekla sam sebe kako tražim na internetu treba li da ostanem zbog dece- počinje blogerka.

- Molila sam Boga da mi kaže šta da radim. Danima sam plakala dok sam prolazila kroz svoju savršenu kuću. Šest godina bračnog savetovanja, tri divna dečka, bez preljuba, nasilja, kockanja, a ipak sam umirala iznutra, svaki dan.

- Znala sam koliko se usamljeno možete osećati u braku, dok ležite jedno pored drugog u krevetu, bez dodira, svako na svom telefonu, kao stranci. Bio je dobar čovek i divan otac. A meni je očajnički trebalo da budem željena i da budemo povezani, što je on ignorisao. Ali imali smo malu decu, i razvod bi ih uništio. Uništio bi i njega. Zato sam odlučila da ostanem. I svaki dan bih odlučila da ostanem. I svakog dana je umirao po deo mene.

Foto-ilustracija: Foter/mk is Watoo Foto-ilustracija: Foter/mk is Watoo

U OVOM SRPSKOM GRADU NEMA LJUBAVI: U 2015. godini bilo VIŠE RAZVODA NEGO VENČANJA!

- Jednog dana sam sedela na kafi sa dve najbolje prijateljice, i one su mi rekle: "Ugasila si se". I to je bilo sve što mi je trebalo. Shvatila sam da sam ostajala zbog dece i zbog njega, dok sam gubila sebe. I protivno savetima porodice i prijatelja, odlučila sam da napustim svoju savršenu kuću i savršen život. Izabrala sam sebe.

- Ono što onda dolazi je divan haos. Nema više tajni, papira za pakovanje, savršenih postova na Fejsbuku. Razvod je brutalan, i prodaja naše zajedničke kuće je testirala sve moje granice, ali sam znala da moram da budem jaka i prođem kroz sve to. Život mojih dečaka i mene možda nije onakav kakav smo planirali, niti kakav sam sanjala da će biti, ali ponovo sijam iznutra. Pre mnogo godina mi je rečeno da u svemu pronađem darove.


Karli je i u ovoj situaciji uspela da pronađe te male darove, i sa vama je odlučila da ih podeli:

Zaista najbolje i najiskrenije upoznate svog bivšeg

Približite se Bogu

Ostanu vam smo najbolji prijatelji

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Krivica koju osećate će u potpunosti nestane

Počećete da vežbate i bićete u najboljoj formi ikada

Nema više svađa oko toga kako ste napunili mašinu za sudove

Otkrićete koliko ste zapravo izdržljivi

Više ćete pisati, čitati, plakati i upoznati sebe bolje nego pre

U sledećoj vezi znaćete na šta da obratite pažnju i šta je istinski važno

Posle svađa oko novca i dece, rasporeda, plaćanja advokata, svađa sa prijateljima i ružnih reči, ostaćete pravi, autentični VI.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hmmmm

    14. jul 2016 | 16:58

    Може за промјену мало о добрим браковима ?

  • Nikola

    15. jul 2016 | 14:24

    Reče Njegoš "ćud je ženska đavolja rabota"

  • Pipi

    14. jul 2016 | 14:14

    Kako rekoše; bolji je dobar razvod od bilo kog lošeg braka, od koga na kraju, vrlo često, jedan od partnera plati batinama, ili životom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA