OVO je profil IDEALNE DEVOJKE: Svaki muškarac sanja o OVAKVOJ ŽENI!

Sa ovakvim ženama pripadnici jačeg pola žele vezu

  • 33

Feminizam i ravnopravnost su skroz seksi, ali i progresivni stavovi današnjih devojaka. Verovali, ili ne, istraživanje koje je sproveo jedan strani sajt dalo je baš ovakve rezultate. Sa ovakvim ženama pripadnici jačeg pola žele vezu!

Ovo je prava istina o tome zašto žene foliraju orgazam!

O ovakvim lepšim polovinama sanjaju muškarci:

Ona je feministkinja – dakle, ne žena koja mrzi muškarce, već žena koja poštuje sebe zahteva jednaka prava sa muškim rodom. Pametna je, zabavna i otvorena za mnoga nova iskustva. Veruje u partnersku ravnopravnost i ne ponaša se kao slaba i nezaštićena devojčica.

Ona voli muškarce i voli seks. Ne koristi seks kao manipulaciju i da bi privukla ili zadržala muškarca, već jednostavno uživa u njemu i to se na njoj vidi jer zrači seksepilom. Druge žene mogu biti ljubomorne, ali zato muškarci gube glavu za njima. Veza s njima čisti je užitak.

Brižna je, uvek je tu za svog partnera, mogu da razgovaraju o svemu, imaju zajednička interesovanja. Obožava da izlazi sa dečkom i njegovim društvom, ali sama sa svojim drugaricama. One su sigurna luka za svoje partnere i zato ih muškarci čuvaju kao pravo blago.

Lepotice u zavodljivom donjem vešu

To je žena koja zna šta želi i ne boji se to jasno da pokaže. Jaka je i nema problema s tim da preuzme inicijativu i prva pozove muškarca da izađu. Njima su dorasli snažni muškarci koji znaju sa snažnim ženama. Oni koji to mogu, imaju sjajnu partnerku i divnu vezu.

Ona je snažna, hrabra, pametna i sposobna. Ima organizovan život i ne treba joj muškarac da je usreći i da joj ispunjava slobodno vreme. Ona je u pravom smislu partner, jer nije očajna za muškarcem. Neki muškarci ih se boje, ali jako greše, jer su, prema nekim stvarima, gotovo idealne.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fap masina

    22. jul 2016 | 10:36

    Idealna/savrsena zena ili muskarac ne postoji, bog je stvorio zenu i muskarca da zajedno budu savrseni.

  • Dejan

    21. jul 2016 | 22:23

    Uvek je idealna zena znacilo tri stvari-u kuci domacica,van kuce dama u krevetu ku..a.Ukoliko postoji takva i jos je nekome supruga,svaka cast

  • Boki

    21. jul 2016 | 21:53

    Pametna, lepa, hrabra, seksi, samostalna, dobrocudna, ljubazna, verna i - ne postoji!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA