≫ 

13 saveta da ne ispadnete šonja, kojeg nijedna žena neće!

Ovih 13 saveta nateraće vas da razmislite, ili čak shvatite zašto vas žene u stvari odbijaju

  • 3

Muškarci, ako ste se pitali na kakve momke devojke padaju, možemo vam sigurno reći da žene ne vole mlakonje i šonje.

Muškarci, kad biste umeli da TRAŽITE SEKS, DALE BISMO VAM mnogo češće!

Imajte na umu da žene još manje vole nabeđene "grubijane", pa da ne biste pogrešili i u startu bili odbijeni ove savete obavezno pročitajte.

1. Nemojte nikada tražiti odobrenje od žene, jer je to znak slabosti. Ukoliko vam za sve treba njena dozvola, vrlo brzo joj možete dosaditi, jer savremena žena ni u kojem slučaju ne želi biti vaša majka.

2. Budite zabavni, spontani, jer ako žena nešto ne voli onda je to dosada, posebno u današnje vreme kada postoji toliko atraktivnih sadržaja.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

3. Nemojte baš sve poslove obavljati umesto nje jer to može izazvati kontraefekat. Današnje žene su samostalne, emancipovane i mogu se same snalaze u ovom komplikovanom svetu, a kada vam žena ima priliku to i dokazati, verujte da će se puno bolje osećati nego kada je neprestano "držite za ruku".

4. Nemojte je zvati 100 puta dnevno jer to može protumačiti kao ograničavanje slobode.


5. Nemojte pokušavati svaki put odobrovoljiti poklonima, večerama i slično, kupovati njeno vreme jer se neće osećati prijatno.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

6. Ako se ponašate kao da ste ženi najbolji prijatelj odmah možete odustati od bilo kakvih drugih pretenzija. U tom slučaju, žena vas prestaje gledati kao muškarca s kojim bi mogla ostvariti romantičnu vezu i počinje vam govoriti svoje tajne i tračeve.

7. Ukoliko se u njenoj blizini ponašate previše nesigurno, nervozno, ne znate ni šta govorite, niti što radite, to je znak da se ne možete kontrolisati i takvim ponašanjem nećete privući njenu pažnju. Žene ne vole muškace koji ne znaju šta žele i ne mogu kontrolisati svoje ponašanje, koji su nesigurni.

8. Ako ste preterano tolerantni, ništa vam ne smeta i sve je u redu, na pogrešnom ste putu.

9. Ukoliko tolerišete grubo ponašanje žene, kašnjenje na sastanke, otkazivanje pet minuta pre dogovorenog vremena, kad jednom vidi da s vama tako može, svaki idući put će pokušati isto.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

10. Bez obzira na to što su emancipovane, obrazovane i nezavisne, žene danas ipak žele, u određenoj meri, da muškarac ima svoj stav, da se ne ponižava, da ne dopušta da ga žena vrti oko malog prsta.

11. Odnos između muškarca i žene treba biti kompromis, stvar dogovora, a ne naređivanje bilo koje strane.

12. Ukoliko ženi činite svakojake usluge u nadi da ćete je odvesti u krevet, to može biti kontraproduktivno. Ona će osetiti da može manipulisati vama, da vam ne da ono što od nje očekujete, a od vas će svakako koristiti usluge koje ste joj spremni činiti.

13. Ne dozvolite da vas žena tretira kao hodajući novčanik, tada ljubav prestaje postojati i ustupa mesto nekoj drugoj stvari - interesu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiki

    21. avgust 2016 | 09:39

    Ala sam se preso u citanju saveta jer zadnji vam je najbolji Zena i vudi muskarca kao hodajuci novcanik Ali to je konstatacija i zene vise nisu zene vec sponzoruse

  • Slikar

    5. septembar 2016 | 00:44

    Previse je saveta, a premalo ljubavi.

  • Obican mladic

    30. april 2023 | 20:53

    Eto i samo zato sto zena misli da moze da manipulise sa mnom i nema pretenzija s moje strane da joj budem momak zato mi i ne da ljubav i strast koju trazim!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA